Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fekszenek le más,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fekszenek le más, csajokkal, ha ott a barátnőjük?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Mostanában sokszor azt tapasztalom a baráti körömben,hogy fiúk akiknek barátnőjük van,más csajokkal kavarnak szexuális értelemben.Miért jó ez nekik?Elvégre ott a barátnőjük aki lefekszik velük?Miert nem elég 1? Saját véleményeket,ötleteket,tapasztalatokat is várok!

2016. márc. 18. 23:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10:

Oké, de ennyi erővel ne menj ki az utcára, mert elüt egy autó, ne maradj otthon mert összedől a ház. Csak szólok, hogy megeshet.

Meg még ez sem azt jelenti, hogy heti szinten új nővel fekszem le. Ilyet nem mondtam. Szerintem egész kevés partnerem volt eddig. 23 éves vagyok és 9 nővel voltam 6 év alatt.

2016. márc. 20. 09:00
 12/18 anonim válasza:
1. vagyok, ferfi. Szoval rabasztal, nem nok beszeltek meg egymas kozott.
2016. márc. 22. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha a csajok nem feküdnének le fűvel-fával, szóval, ha kicsit nehezebben lehetne őket ágyba csalni, akkor nyilván a fiúk is meggondolnák, hogy megéri-e a fáradságot.
2016. márc. 22. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
12: Oké, értem. De a válaszod alapján nőnek tűntél, csak azért hittem hogy az vagy.
2016. márc. 23. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:
utolsó: ja mert ha egyből beszól az összes kis sutyerák pasinak, akkor csak csaj lehet??? nagyon gázos vagy
2016. márc. 23. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem csaj, akkor egy lúzer majom, aki nem tud dugni.
2016. márc. 24. 00:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy 25 év alatt abszolút nem kellene törekedni a komoly kapcsolatra, élje ki magát az ember. Rögtön kevesebb megcsalás és válás lenne. Egy fiatal még nem tudja értékelni annyira a másikat, kapcsolatot, hogy hűséges legyen. Másik, ha egy-két partnere volt és jön a kapuzárási pánik sokkal nehezebben viseli el, mert ezt vagy azt nem próbálta ki.

Sokan a neveltetésük miatt leragadnak az elsőnél akivel lehet a szex sem kielégítő, de azokat a fránya vágyakat, perverziókat nem lehet örökké elnyomni.

Lányok a pasik másképpen működnek mint ti nektek érzelem és szex, nekünk szex és érzelem és nálunk később áll be az érzelem és szex.

2016. márc. 24. 10:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó alapjaiban jó az okfejtésed, de szerintem nem a neveltetésük miatt ragadnak le sokan az elsőnél, hanem azért, mert a társkeresés egy kényelmetlen, sok lelki kínnal járó procedúra, amihez mindig ki kell lépni a komfortzónából. Nagy érzelmi viharok, remények, ábrándok, csalódások a jellemzőek erre a szakaszra, és aki egyszer úgy istenigazából benne volt a sűrűjében, nem szívesen vállalja be újra. Pedig sajnos ez az egyetlen módja annak, hogy valaki megtalálja azt az embert, akivel (akiért) érdemes élni.
2016. márc. 25. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!