Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fekszenek le más, csajokkal, ha ott a barátnőjük?
10:
Oké, de ennyi erővel ne menj ki az utcára, mert elüt egy autó, ne maradj otthon mert összedől a ház. Csak szólok, hogy megeshet.
Meg még ez sem azt jelenti, hogy heti szinten új nővel fekszem le. Ilyet nem mondtam. Szerintem egész kevés partnerem volt eddig. 23 éves vagyok és 9 nővel voltam 6 év alatt.
Az a baj, hogy 25 év alatt abszolút nem kellene törekedni a komoly kapcsolatra, élje ki magát az ember. Rögtön kevesebb megcsalás és válás lenne. Egy fiatal még nem tudja értékelni annyira a másikat, kapcsolatot, hogy hűséges legyen. Másik, ha egy-két partnere volt és jön a kapuzárási pánik sokkal nehezebben viseli el, mert ezt vagy azt nem próbálta ki.
Sokan a neveltetésük miatt leragadnak az elsőnél akivel lehet a szex sem kielégítő, de azokat a fránya vágyakat, perverziókat nem lehet örökké elnyomni.
Lányok a pasik másképpen működnek mint ti nektek érzelem és szex, nekünk szex és érzelem és nálunk később áll be az érzelem és szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!