Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Magyarország mely részén élnek a legmacsósabb, legférfiasabb férfiak?
Itt most mindenre értem, kezdve kisugárzástól, külsőn, fizikai erőn, keménységén át egész a férfias hangig, magabiztos viselkedésig.
Személyes véleményem, hogy Miskolc környékén élnek ezek a férfiak.
A legkevésbé férfias, buz.isak szerintem pedig Budapesten. Itt a férfiak fele meleg vagy biszex. Meg a dunántúl is puhányabb szerintem mint Kelet-Magyarország, persze ők is messze túlszárnyalják a pestieket.
Ja, minél keletebbre mész, annál keményebb mindenki. Itt Pesten mindenki rossz b*zi, ti ott Kelet-Magyarországon már kőkemények vagytok, titeket mégis szájba vernek az ukránok, az ukránokat meg úgy szájba verik az oroszok, hogy leesik a fejük.
Csak az a gáz, hogy ezek Miskolctól Vlagyivosztokig egytől egyig lepukkant, elmaradott, szegény, szar helyek, ahol azért keménykedik mindenki, mert különben öt perc alatt feltörlik velük a padlót. Az ilyen helyekről mindenki csak menekülni akar, akár Pestre is (meg lehet nézni az országon belüli elvándorlási statisztikákat), de még jobb, ha egyenesen Londonba.
Szóval akkor mitől olyan rohadt jó hely Ózd meg Nyíregyháza, ahol azzal megy az idő, hogy szegény nyomorultak fenekednek egymásra késsel meg boxerekkel egész nap? Dél-Szudánban is ez megy, bXszod, de ott legalább mindig süt a nap...
utolsó hát már bocs, de én debreceni vagyok és sokkal élhetőbb város, mint Budapest, ahol minden tök koszos, tele van koldussal, szeméthegyek mindenhol, és amerre csak mész mindenhol tömegeket és kéregetőket látsz.
hajráá Debrecen
L
hát én tegnap este is buliztam Debrecenben
Budapesten sok lehetőség van ige, de nyomorgás is van ezerrel
Hát azért Kelet-Magyarországról azzal kritizálni Budapestet, hogy nagy a nyomorgás, az eléggé a teljes melléfogás kategória. Persze nyomorgók mindenhol vannak az országban, de arányaiban Pesten van a legkevesebb.
Koldusok persze valóban vannak, mivel Nyíregyházától kezdve Sopronig a vidéki hajléktalanok meg koldusok java része is idegyűlik Pestre. Itt van ugyanis a legjobb esélyük, hogy ne haljanak éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!