Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Magyarország mely részén élnek a legmacsósabb, legférfiasabb férfiak?
Figyelt kérdés
Itt most mindenre értem, kezdve kisugárzástól, külsőn, fizikai erőn, keménységén át egész a férfias hangig, magabiztos viselkedésig.
Személyes véleményem, hogy Miskolc környékén élnek ezek a férfiak.
A legkevésbé férfias, buz.isak szerintem pedig Budapesten. Itt a férfiak fele meleg vagy biszex. Meg a dunántúl is puhányabb szerintem mint Kelet-Magyarország, persze ők is messze túlszárnyalják a pestieket.
2016. márc. 17. 20:46
11/29 anonim válasza:
Máshol se laknak magyarok mivel kevert nép a magyar te nagyon okos. :D
12/29 A kérdező kommentje:
Jó, de budapesten a legkevertebb, annyira, hogy magyar bele se keveredett. Máshol legalább igen, lásd Kelet-Magyarország, Hajdúság..
2016. márc. 17. 21:29
13/29 anonim válasza:
Hát tudja a bánat, de oda is keveredtek elvileg szlovákok, törökök..
14/29 anonim válasza:
He, amúgy igazad van, szerintem is Borsod a legkeményebb!
Na mentem makukázni, csőcső!
16/29 anonim válasza:
Hmm hmm az én varoskamban elég kemény csavokkal lehet találkozni komoly boxolok maffiózók ketrecharcosok akik németben voltak és sima utcai verekedok... En mar voltam miskolcon és bizony 4 két ajtós szekrény se tudott elintézni xD akkor hogy érted a miskolci kéményeket? Arra hogy pattognak a bandába ha még bekapnak egy pofont szaladnak mint a patkányok? Vagy mire értetted? Mások oké azok lehetnek ott de kémények kétlem
18/29 A kérdező kommentje:
Kelet-Magyarországi vagyok amúgy, de nem elfogultságból mondom azt, hogy itt vannak a legkeményebbek. Amúgy nem Miskolc környékén, Békéscsabától nem messze, amúgy itt is elég kemény arcok vannak. De személyes véleményem, hogy Miskolcon tényleg kemények a legények, utána pedig egyértalműen a Debreceniek, Nyíregyháziak ország szinten. Az Ózdiakról azért nem, mert tudtommal ott sok a roma és róluk tudjuk, hogy alapból kemények.
2016. márc. 17. 21:57
19/29 anonim válasza:
B.u.z.i. B.u.z.i. B.u.z.i.
Ezt ismételgeted állandóan. Nem lenne egyszerűbb, ha elfogadnád őket? Nem b.u.z.i, hanem homoszexuális. Százszor többet érnek nálad, kedves kérdező.
20/29 A kérdező kommentje:
Miért érnek többet? Azért mert bekapják a kukit? Tudtommal az emberi értékeket nem ezen szempont alapján állapítják meg.
2016. márc. 17. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!