Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok és nem voltam még lánnyal. Kezd elegem lenni mindenből. Adjam fel?
Látom, vég nélkül tudsz agyalni és hiszed magad okosnak egy olyan dologban, amiről szinte semmit sem tudsz.
Akármilyen lesz az első nőd (gyönyörű, buta, csúnya, okos, bármi), nagy valószínűséggel a kapcsolatotok előbb-utóbb, de inkább előbb, mint utóbb, tönkre fog menni.
Egyszerűen gyere össze a következő csajjal, aki adódik, és bejön neked olyan szinten, hogy lenne kedved lefeküdni vele. Az emberek általában ezt csinálják, nem pedig azon görcsölnek, hogy mi lesz, ha 5 év múlva majd mással akarok lenni, vagy 7 év múlva rájövök, hogy mégis az Ági volt az életem nagy szerelme az óvodából. Én 24 évesen jöttem így össze az első nőmmel, és az egészben csak azt bántam meg, hogy már korábban nem éltem az ilyen-olyan szempontból nem tökéletes lehetőségekkel.
"Miért van az, hogy egyeseknek minden ujjára jut egy nő, mások meg egész életükben ki vannak éhezve?"
Ugyanazért, amiért egyesek egy palotába születnek, mások meg a nyomorba. Ezt dobta nekik a gép, felesleges ezen is vég nélkül agyalni. Ez egy véletlenszám-generátor, ami neked ilyen adottságokat dobott. Vagy megpróbálod kihozni a helyzetből, amit lehet, vagy nem kezdesz semmihez, csak vég nélkül emészted meg teszed tönkre magad. Ez tényleg csakis rajtad áll.
Egyetértek az utolsóval. Próbálgasd a kapcsolatokat egy darabig majd. Nekem pl most van egy nagyon szerető 20 éves barátnőm, én 24 éves vagyok. Tudom hogy nem ő lesz a gyerekeim anyja majd, hiába szeretem nagyon, de most nagyon sok tapasztalatot szerzek vele. Később majd 30-35 évesen akarok 20-25 éves feleséget magamnak, majd akkor akarok megállapodni és lehetőleg a kapcsolatban 2 éven belül gyereket nemzeni.
Már rég felhagytam azzal a buta Disney-mesés gondolkodással, ami sajnos a legtöbb embernek megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!