Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok és nem voltam még lánnyal. Kezd elegem lenni mindenből. Adjam fel?
Jaj istenem. Ilyenkor azt gondolom, nekem kellett volna fiúnak születnem, neked meg lánynak.
Az a bajod neked is, hogy a lábad között nem tudom, mi van tök helyett.
Igen, van csúnya Casanova is, magam is feküdtem már le ilyen emberrel, 165 centi, 85 kiló, lóvé nincs, zsíros haj, nagy segg, rossz fogak. Mégis tudott csajozni, olyan kedves volt, és szeretett dugni. Sosem volt gondja a csajozással, pedig úgy körülbelül a farka is 10 centi volt. De nyalni tudott. ^^
Na meggyőztelek?
Szóval kezdetnek keresd föl azt a lányt, akinél elbizonytalankodtad a dolgokat, ha van barátja, ha nincs, mondd meg neki, hogy ő a tökéletes nő, és összejönnél vele. Mindezt magabiztosan. Akármi lesz, legalább tettél valamit.
Vagy kérd meg azt a csajozós haverodat, hogy menjetek el valahova, és tanítson meg egy-két trükkre, amit alkalmazol is rögtön. Nem kell mindjárt összejönni senkivel, de legalább lásd, hogy érdekelsz egy lányt is. Amúgy annyira nem a külsőn múlik, hogy te ezt el sem hiszed, meg amúgy a legtöbb pasi nem hiszi. A nőknek kb. 90%-ban inkább magabiztos duma kell, és és hogy érezzék rajtad a vágyat.
A boldog párkapcsolat és a lelked egészségének ok-okozati viszonyát, úgy látom, felcseréled. HA megváltoztatod a mostani ,,önsajnáltató és önsajnáló köcsög" attitűdödet, mint amilyenre következtethetek a soraidból, és növesztesz tököket - ahogy az egyik válaszoló már írta -, attraktív leszel sok nő szemében. És erre sem kell rágörcsölni, mert hidd el, órák/hónapok/évek pszichoanalízise sem fog változtatni semmit a helyzeteden, ha benned nincs meg a pozitív hozzáállás ehhez az egészhez. És hogy mondjak is valami használhatót, azt ajánlom, hogy kerülj közelebb a minket körülvevő természethez, mert csodálatos, és harmóniában élni vele a tapasztalataim szerint léleképítő hatású.
Egyébként meg előbb-utóbb meghal minden élő, sikeres és sikertelen egyaránt. Emiatt az élet logikusan tekinthető játéknak, az állatvilágtól elszakadva, öntudatra ébredve mi értelmet adhatunk a sajátunknak - és másokénak is.
Én korábban, 21 évesen vesztettem el, de bennem még az is örökre nyomot hagyott, mert már 14-15 éves koromtól nagyon vágytam a szexre és a kapcsolatra. Aki nem értené, engem igenis zavarnak az elvesztegetett évek a mai napig. Nem hiszek a reinkarnációban vagy a halál utáni életben és így hogy tudom csak egyszer élek, bizony ez mindig ott lesz a fejemben. Akkor is ha megtanultam a jövővel foglalkozni, nem a múlton keseregni, akkor is a múlt ilyen szempontból kitörölhetetlen.
Amúgy olyan lánnyal vesztettem el, akivel nem igazán illettünk egymáshoz belsőre és külsőre sem volt a zsánerem (bár csúnyának kifejezetten nem mondanám, mert szép arca volt). Aztán azzal nem lett semmi. Utána még volt pár lány, akikkel lefeküdtem de utána találtam barátnőt.
24/F
Azért elsőre ne a tökéletes nőt keresd, úgysem az első lesz a későbbi feleséged.
Ott volt az a kedves okos lány, hülye vagy hogy nem szedted fel. Ahhoz , hogy nagyon okos és nagyon jó külsejű nőt szedjél fel, fényévekre vagy. Ezt meg kell értened, és döntsd el merre alkudsz meg. Ha vonz a jó test, szedjél fel egy nagyjából jó külsejű, de végtelen buta libát, az biztos menne.
Másrészt a Keresztapa mondta ezt a kedvenc keresztfiának: Légy végre férfi és ne nyávogj, mint egy lány.
Kezd el sportolni, új helyekre járni, valaki össze fog jönni. Szoktál pl bulikba járni?
Mekkora mocskok vagytok utolsó kettő.
Persze érhe be a moslékkal Nehogy már a jó csajojra gerjednek neg biztos b***zi.
"Azért elsőre ne a tökéletes nőt keresd, úgysem az első lesz a későbbi feleséged.
Ott volt az a kedves okos lány, hülye vagy hogy nem szedted fel."
Ezt már utólag én is így látom. Egyébként "felszedtem", hisz jártunk egy ideig, csókolóztunk, kicsit még pettingeltünk is, de nem volt több.
"Ahhoz , hogy nagyon okos és nagyon jó külsejű nőt szedjél fel, fényévekre vagy. Ezt meg kell értened, és döntsd el merre alkudsz meg."
Ha most megalkudok, akkor mi a biztosíték rá, hogy később nem fogom nagyon megbánni? Ha találok egy kedves, okos lányt, aki külsőre nem annyira az esetem, akkor mi lesz, ha egymásba szeretünk és együtt maradunk, miközben én végig álmodozom arról, hogy milyen lenne egy jobb testű nővel? Nem akarom, hogy ez kimaradjon az életemből, de ugyanakkor belsőséges kapcsolatot akarok. Miért vagyok tőle fényévekre? Mi kéne ahhoz, hogy ne legyek? Más miért nincs?
"Ha vonz a jó test, szedjél fel egy nagyjából jó külsejű, de végtelen buta libát, az biztos menne. "
Miért ítélsz el ezért? Nem én döntöm el, ki mennyire tetszik.
"Kezd el sportolni, új helyekre járni, valaki össze fog jönni. Szoktál pl bulikba járni?"
A tapasztalataim alapján nem hiszek benne, hogy a bulik alkalmasak erre. Max. egyéjszakás kalandokra, azt meg nemigen tudom magamról elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!