Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan ismerősötök akit ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ismerősötök akit ha megláttok felizgultok beindultok tőle de nem kezdeményeztek mert rokon stb?

Figyelt kérdés
Pl nekem a főnökasszonyom nagyon sexi.37 éves vörös vékony jo popsival!irjátok le hogy néz ki az az illető!
2016. márc. 16. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Osztálytársnőm... Már ha meglátom beindulok tőle rám néz azzal a szex éhes szemeivel hát nehéz vissza fognom magam. Olyan combjaim vannak hogy csak annyit mondog bár csak életem végéig azok között lehetnék... Magas csaj és az ideálom régebben picit jobb alakja volt mert húsosabb volt viszont lefogyott de még így is az álmaim nője. Ő az aki ha mondaná hogy menjek repülnék bármit is csinálok. Nem kezdeményezek mert sose lenne esélyem nála úgy meg felesleges kiröhögtetném magam :)
2016. márc. 16. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Van. Nem kezdemenyezek,mert a sajat nemehez vonzodik.

Magas,szoke haju,remek alakja van. A feneke hihetetlenul jo,nagyon formas. A kisugarzasa szinten eszmeletlen,de hat soha nem lesz az enyem.

2016. márc. 16. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
senkivel nem lehet kezdeményezni mert hülyének néznek :O
2016. márc. 16. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Van, a kollégám lánya, akivel eleve nem szívleljük egymást, és valószínűleg az egész légkörre kihatna a munkahelyemen.

Olyan fogalmam sincs milyen magas 168 körül talán +/- pár cm :)

Hosszú barna haj ennyi-

2016. márc. 16. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Jo válaszok jöhetnek még!
2016. márc. 16. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Én tini koromban nővéremre izgultam, sokat vertem rá, de ugyebár nem lehetett semmi olyan. Amikor bnőm lett, már nem érdekelt szexuálisan.

Pedig nővérem nem volt tipikus jó nő, csak ő volt a közelemben én meg éretlen kamaszként ráizgultam. Kissé fiús alkat, izmos láb, pici mell, nagyon szőrös punci, vállig érő barna haj, átlagos arc. 4 évvel idősebb.

2016. márc. 17. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
A szomszedom után szinte gyurog a nyálam és más is.. :3 tizen évvel idősebb, de irtó fialalos, Sportos, negyon szexy ( nem 8 kockás :D ) férfias mellkasa van, szép szemei, jó személyisége , Számomra izgató hangja... Kismilliószor fantáziám róla és élveztem el rá gondolva... De!! Nekem kapcsolatom van, és szeretem, persze a párom jobban is kívánom :D neki pedig családja. Így Sosem lesz semmi. De a fejemben azért ott van olykor.. ;) :D
2016. máj. 30. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!