Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, min kéne változtatni?
Nekem nem azzal van a problémám hogy nem tetszem a fiúknak inkább az a bajom, hogy meg se próbálnak megszerezni. Ha tetszem valakinek, én próbálok jelet adni, kölcsönös a szimpátia mégse kezdeményez.
Ha valaki udvarol is nekem annak is hátsó szándéka van, én viszont komoly kapcsolatot szeretnék nem futó kalandot.
De a legjobban mindközül az zavar, hogy én szerintem viszonylag szép lány vagyok, és amikor egy új ismerősöm meghallja, hogy nekem még sosem volt barátom, "úgy" néz rám... Mint aki defektes. Ez a legrosszabb, megalázóbb. De mi lehet a gond? Köszönöm a válaszokat!
szerintem meg ne kezdeményezzen...
tegyük fel hogy szép...ha kezdeményez, akkor a fiú megse próbálja megszerezni, mert úgy gondolja biztos hogy kell neki.
Minden lány szereti ha kedveskednek nekik, szeretik őket, és apróságokkal mindig meglepik őket.
Kérdező, sajnos tudom miről beszélsz, nekem is van olyan csaj ismerősöm aki kva szép, de pasija még nem volt. Esetleg képet nincs kedved küldeni?
Minden férfinak van hátsó szándéka, Csillagszem.
Az okfejtésed innentől kezdve nem belátható. Tegyük félre a szépséget, a játszmázást, és minden efféle dolgot. Lehet veled értelmesen kommunikálni? Miről szoktatok a "kérőkkel" beszélgetni?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!