Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már főnökötökkel?
Ja, én kérek elnézést. Nyilván el vagy kényelmesedve így ebben az állapotban, vár otthon egy férj, a közös otthon stb.
Azt meg ne kamuzd már be, hogy szereted a férjed, mert aki szeret valakit, az NEM csalja meg, akarom mondani nem tart szeretőt. Ez a lehető legundorítóbb dolog, amit csak tehettél.
Ha valami nem működik, akkor nem kell erőltetni, más is vált el, akár 20 év után is, és nem állt meg az élet, hanem ment tovább.
A kérdésre visszatérve, nem, nem szexeltem a főnökömmel, mindketten hetero fickók vagyunk ;)
Az meg, hogy te mit csinálsz...szerinted a férjed nem jár hasonló cipőben?
Jó, vicc volt! Bárki lehet fáradt.
26/F
Igen, szexeltem a főnökömmel, kicsivel több mint 5 éve. Azt azért hozzá kell tenni, hogy előtte randizgattunk, azóta is szeretjük egymást, van egy 2 éves kisfiunk és összeházasodtunk. :)
Amit te művelsz az kiábrándító és undorító...
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!