Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, mi van a fejetekben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mi van a fejetekben, amikor a barátnőtökkel sétáltok és más csajokat bámultok?

Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
öhm, honnan tudjam amikor most nem sétálok a barátnőmmel más csajokat bámulva? a tököm se emlékszik hogy a mútlkor mit gondoltam akkor. bocsi.
2016. márc. 15. 13:32
 2/11 RRR ***** válasza:
48%

semmi rossz

szeretjük a szépet

de ez nem azt jelenti,hogy ne lenne szép-jó a barátnőnk számunkra

3/11 anonim ***** válasza:
51%
"De szép, csinos, helyes" nagyjából ennyi.
 4/11 anonim ***** válasza:

"uhhh de jo lenne ő a hármasban"

Most örülsz??

2016. márc. 15. 13:33
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
0%

Ami általában: szex, pia, szex, munka, szex, szex, szex.

26/F

2016. márc. 15. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretem az illetőt ami ritka akkor azt hogy hmm jó nak jó de az enyém jobb. Ha nem szeretem és akit megnézek az tetszik akkor valoszinűleg ki fogom használni őt is.
2016. márc. 15. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi, mi? Szex!!!
2016. márc. 15. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
"remélem nem veszi észre" , de amúgy automatikusan történik a dolog szerintem mégha nincs is rá semmi indok akkor is megnézzük.
2016. márc. 15. 13:51
 9/11 VirágésBence ***** válasza:
Mindenféle mártírkodás nélkül, ha a barátnőmmel sétálok örülök, hogy vele lehetek és rá figyelek, hogy mit mondd, mit csinál, ha szembejön egy lány nem bámulom meg, ha mégis akkor vagy valamiben nagyon extrém (különlegesebb haj, nagyon nagy mellek, túl sok smink vagy valami más ami miatt érdekesen néz ki), de nincs bennem semmi olyan, hogy "höh, de meg dugnám azt a szép bulát" :D
2016. márc. 15. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Tényleg autómatikusan is van ilyen, és nem feltétlen azért mert "de megba sznám, azok a mellek".

Lehet az is hogy pont azért nézzük mert fura, vagy kifejezetten csúnya egy másik csaj.

És ha szép valaki, azt is meg lehet nézni. Ezen nem kéne csajoknak meglepődni, ők is biztos hogy egyszer-egyszer ránéznek egy helyesebb pasira mikor van barátjuk.

2016. márc. 15. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!