Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek gond azután smárolni a barátnőtökkel hogy épp most cumizott le titeket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 09:01
1/22 anonim válasza:
Egyaltalan nem gond nalunk, miutan kinyalt akkor azonban en kerem hogy ne. :)
2/22 anonim válasza:
1-es te lány vagy?
a "punciszag" miatt van ez az elutasítás?
3/22 anonim válasza:
akkor gond ha a szajaba elveztem. ha nem akkor barmikor csokolozok vele kozben is...
24F
4/22 anonim válasza:
csak mert nálunk is hasonló a barátnőm
A kérdésre válaszolva: nálam nem gond
5/22 anonim válasza:
Nálunk nem gond, orál után pont úgy csókolózunk, mint előtte.
7/22 anonim válasza:
Nyalás vagy szopás után is szívesen csókolózom egy nővel.
De ha a szájába élveztem, akkor vagy igyon rá egy kis vizet, vagy teljen el néhány perc legalább, amíg csókolózok vele.
8/22 anonim válasza:
Nőként igazán tetszik, ha ő nyalakodott rajtam és azután szenvedélyesen csókolózunk és úgy váltunk pózt :)
10/22 anonim válasza:
egyáltalán nem. részemről még közvetlenül szájba élvezés után is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!