Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi járna a fejetekben, miután a barátnőtök, akit szerettek, leszopott, de nagyon béna volt?
Hónapok óta együtt vagyunk egy sráccal, úgy érzem, nem csak hogy én szeretem őt, de ő is viszont szeret.
Nem erőlteti rám a szexet, se semmit, vár, ameddig én késznek nem érzem magam. Én viszont csak azért nem érzem magam késznek, mert félek, hogy nagyon béna leszek és mit szól.. Félre ne értsétek, 100%, hogy nem dobna ki emiatt, nem harapná le a fejem, bármennyire bénázok, kedves és megértő lenne, de mégis aggaszt, hogy mit szól. Ő tapasztaltabb jóval és tudom, hogy tényleg nagyon megy neki, nagyon tudja a dolgát.. én is csináltam már, nem vagyok szűz és orális szex is volt, de csak 2x és tudom, hogy nagyon béna voltam. Az is leszek. Ezért félek.. Fiúk, ti mit szólnátok? Mit gondolnátok magatokban?
hogy ezen csiszolni kell és amikor csak elehet "csináltatnám"
én meg kinyalnám alaposan őt
Az első számból vette ki a szót!:D
Emellett még azt, hogy majd legközelebb jobb lesz. Vagy azután. Vagy azután. De egyébként tök mindegy, egy rossz szopás miatt senkivel nem szakítanék...
Kérdezd meg h hogy csináld ... 1xű
Gyorsabban ? Lassabban ? Kézzel is ?
"kommunikáció"
Imádom beszéltetni az épp aktuális partnerem szex közben
mikor benne vagyok .. nyelvvel , mancsommal vagy a farkammal éppen...
Leet ez a fétisem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!