Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy egy férfinak 30 évesen indul be igazán a szexuális élet, és a nők 30 évesen kezdenek elhervadni?
Állítólag valami olyasmit olvastam, hogy egy férfi nehezebben éli meg a fiatal éveit, mert egy férfinak fel kell építenie magát egzisztenciálisan meg mindenhogy, míg egy nőt 30 éves koráig körülrajonganak minden különösebb elvárás nélkül, majd férjhez mennek egy olyan férfihez, akiről annyit tudunk, hogy szereti a fiatal nőket, majd ugyanez a férfi elhagyja őket, ugyanezért az okért amikor 40-ek lesznek, és közben is lehet számtalan szeretőt tartanak. Tehát 30 fölött a nők már küzdenek a koruk ellen, míg a férfiaknak csak akkor indul be úgymond a párzási időszak, és sok szerető akad.
Igaz ez? Végül is nézzük csak meg mennyi 40-es elvált és kiéhezett, maroknyi kedély javító gyógyszeren élő nő van, és hány idősebb férfinek van szex vagy párkapcsolata fiatal feszes nőkkel...
" tini fiúk egyáltalán nem kúrnak. "
Ez egy baromság.
'15 áprilisában töltöttem a 30-at, reménykedtem ebben, hogy ezután hátha változik valami, de nagyon nem indult be semmi. Pontosítva nem változtak meg a dolgok, ugyanazokban a megvető tekintetekben és negatív megjegyzésekben részesítenek a hölgyek.
Szerintem ez pont fordítva van. 30 felett, a húszas évek nehezebb fokozata várhat. Az én esetemben párkapcsolati és szexuális élet szempontból a semminek a nehezebb fokozata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!