Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ezt a sületlenséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ezt a sületlenséget miért csinálja egy lány?

Figyelt kérdés

24 éves, a vonaton ismertem meg, egy héten 2-3 összefutunk rajt. Beszélgettünk, megadta a telefonszámát. Másnap megint ott volt, mellé ültem, akkor a facebookját is.

Hétvégén írtam neki facen, amire nem válaszolt. Jövő héten hívtam nem vette fel. Pár napja láttam megint, odamentem hozzá, azt mondta hagyjam békén, nem akar beszélni velem. Mondom semmi gond.. Utoljára mikor meglátott már átment másik vagonba. :D

Nem is az érdekel elsősorban, hogy miért változott meg így, hanem, hogy mindezek ellenére miért nem törölt le facebookról? Ha valakit nem kedvelek, elfutok előle, akkor miért ismerősöm facen?

2016. márc. 13. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán eszébe se jutott törölni. Ki tudja.
2016. márc. 13. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
engem az jobban érdekelne, hogy miért változott meg ilyen hamar a hozzáállása. Töröld te a facen.
2016. márc. 13. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Mit írtál neki? Valami orbitális hülyeséget biztos. Meg esetleg nem érzett valami bűzt rajtad? Más nem jut eszembe.
2016. márc. 13. 15:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Annyit kérdeztem milyen volt a hétvégéje Pesten, mert mondta, hogy oda megy a barátnőivel.
2016. márc. 13. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Az élet nagy problémái.
2016. márc. 13. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként igen. :D A nagy ellentmondások miatt foglalkoztat csak a kérdés.
2016. márc. 13. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan nem nézik kik az ismerőseik, főleg, ha nem a facebook világjában él, hanem normális élete van. Amúgy meg ha ennyire sz@rik a fejedre, miért kattogsz rajta?
2016. márc. 13. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:

1. egyszerűen nem jutott eszébe törölni

2. eszébe jutott, de nem törölt, mert arra gyúr, hogy minél több ismerőse legyen

2016. márc. 13. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:

nem tetszel neki, ennyi

nincs benne semmi sületlenség

2016. márc. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!