Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ezt a sületlenséget miért csinálja egy lány?
24 éves, a vonaton ismertem meg, egy héten 2-3 összefutunk rajt. Beszélgettünk, megadta a telefonszámát. Másnap megint ott volt, mellé ültem, akkor a facebookját is.
Hétvégén írtam neki facen, amire nem válaszolt. Jövő héten hívtam nem vette fel. Pár napja láttam megint, odamentem hozzá, azt mondta hagyjam békén, nem akar beszélni velem. Mondom semmi gond.. Utoljára mikor meglátott már átment másik vagonba. :D
Nem is az érdekel elsősorban, hogy miért változott meg így, hanem, hogy mindezek ellenére miért nem törölt le facebookról? Ha valakit nem kedvelek, elfutok előle, akkor miért ismerősöm facen?
1. egyszerűen nem jutott eszébe törölni
2. eszébe jutott, de nem törölt, mert arra gyúr, hogy minél több ismerőse legyen
nem tetszel neki, ennyi
nincs benne semmi sületlenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!