Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket miért izgat a kutyapóz? Vagy bármilyen póz, amikor a nő háttal van.
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 11:46
1/10 anonim válasza:
Jól néz ki a feneke ;) Jól meg lehet markolni döngetés közben.
2/10 anonim válasza:
Mert nagyszerű érzés. Élvezetes póz. Bár tény, hogy van hátránya, én is szeretem.
3/10 anonim válasza:
Mivel felizgat egy szép formás, kerek fenék, azért. :)
4/10 VirágésBence válasza:
1:Jó a fenekét nézni, markolgatni 2: lehet kicsit állatiasodni, durvulni és csak döngetni 3: én diktálom a tempót
5/10 Sunshinedoll válasza:
1: fenék.
2: mélyebb behatolás (pl kutyapózban)
6/10 anonim válasza:
Hát, a fenék önmagában egy elég komoly érv, pláne ha szép, formás van a csajnak. ;)
Emellett az is igaz, hogy az ilyen pózoknál mélyebbre csúszik. Illetve lehet jobban vadulni, húzni egy kicsit a csaj haját, ilyesmi... ;)
7/10 anonim válasza:
Egyik sem izgat ahol hatulrol van
8/10 anonim válasza:
engem nőként is izgat a kutyapoz, és 4-es jol leirta h a férfi diktálja a tempót,jo az ha vaddabb is mélyebb is. :) meg a golyeszok ütköznek a popomma az is jo
25l
9/10 anonim válasza:
Én nő vagyok, de a kutyapóz a kedvencem. Jó mély a behatolás és hevesen meg tud dugni a párom. Közben én is tudom simogatni magam.
10/10 anonim válasza:
A fenék látvány és az hogy közben látható hogy az egész nő hogy feszül hajlik az élvezettől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!