Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerettek szopni vagy csak muszályból csináljátok?
Azért igények léteznek nem?
Mármint nekem semmi bajom azzal, aki nem szereti az orált, teljesen megértem, de akárhogy nézzük, nem elégíti ki az igényeimet, vagyis nem én vagyok a hozzávaló pasi.
Van egy olyan mondás, hogy akit szeretsz, azt így is szereted, csak ezzel meg az a gond, hogy valószínűleg előbb szexeltek, mint mielőtt beleszeretsz, és ha a szex nem olyan - márpedig orál nélkül nem az - amitől azt mondanád magadban hogy ez isteni volt, akkor nem fogod szeretni....
másrészt pedig ha véletlen még előbb szeretnék bele, mint mielőtt megvolt a szex, akkor meg minőségben nem lenne jó, és vagy vevő lennék más nők közeledésének, vagy pedig hamarabb lezárnám a kapcsolatot.
2 féle megcsalás létezik, az egyik pont erről szól, az ember párja képtelen kielégíteni a vágyait, a másik pedig a szimpla bunkóságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!