Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerettek szopni vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerettek szopni vagy csak muszályból csináljátok?

Figyelt kérdés
Van olyan aki egyáltalán nem csinálja? Mi a véleményetek az arcra vagy szájba élvezésről?
2016. márc. 12. 16:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
szeretek szopni, de nem szeretem, ha csak én kényeztetek, mert nem vagyok szopómasina..ha nem kapom vissza elmegy a kedvem az egésztől... egyébként élvezem csinálni, arcra élvezés nagyon megalázó.. ennyi erővel miután kinyaltak simán én is lepisilhetném a partner arcát..
2016. márc. 12. 16:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesek ezek a kommentek mert az összes barátnőm szó nélkül lecumizott, sokszor az ő akaratukból és a szájbaélvezés sosem volt probléma, meg a lenyelés sem.

Arcra élvezés már igen, de én férfiként nem látom annak értelmét, így ebbe nem tudok belekötni.

2016. márc. 12. 17:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek szopni, mehet bárhova.

18L

2016. márc. 12. 17:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen tabu, lehet bármi. Én szeretek szopni, de vissza is kaptam mindig. Kell a tudat, az érzés, hogy jó a partneremnek. Ugyan így vagyok az anállal is. Kifejezetten szeretem.
2016. márc. 12. 17:23
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,egyébként szeretem ha kényeztetik a szerszámot valaki nagyon ügyes ebbe, persze ezt viszonozni szoktam és én azt élvezetből teszem. Egyszerűen beindít ha nyalhatok, a popsilukat is be szoktam barangolni.Az arcra élvezés annyira nem izgat fel csak kiváncsi voltam a véleményekre.
2016. márc. 12. 18:00
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

Eszmeletlen sok novel voltam es meg sosem talalkoztak olyan csajjal aki ne kerte volna h vegre vehessen mar az ajkai koze..

Szoval en ia ertetlenul olvasom az olyan kommenteket h nem szeretek meg nem szo pok stb.. Hihetetlen h vannak ilyen nok...

30F

2016. márc. 12. 19:15
 17/24 anonim ***** válasza:
46%
Imadok szopni, sok lany elvarja h kinyaljak de ok soha nem szopnanak le egy pasit se.. Rossz ez a hozzaallas csajok:D 16L
2016. márc. 12. 21:15
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretek, de ha kell hat kell. Ambar azt se komazom ha nyalnak.
2016. márc. 13. 11:20
 19/24 anonim ***** válasza:
58%

" Hihetetlen h vannak ilyen nok..."

Mert miért olyan hihetetlen?! Miért kell úgy kezelni azokat, akik nem szeretik az orált, mint valami ufó? Ugyanolyan ember, mint bárki más, ha pedig valamit nem szeret az ember csinálni, akkor nem csinálja. Kényszeríteni senkit nem lehet.

2016. márc. 13. 14:37
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
Komolyan, mintha kötelező lenne az orál és törvénybe lenne írva. Orál nélkül is van szex, sőt tovább megyek, élet is!
2016. márc. 13. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!