Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha intim együttlét során a párotok (brátnő, feleség) mondaná, hogy milyen pózban csináljátok, mert ő úgy jobban élvzi, titeket "lelombozna", megsértődnétek ezért férfiak?
Ezen megsértődni? Lelombozódni?
Egyszer egy nagyon tapasztalatlan barátnőmnek mondtam, hogy kétféle nő van:
Amelyik kommunikálja, hogy hogyan szereti, és amelyik nem élvezi a szexet
(meg az a ritka típus, aki gondolatolvasó férfivel jár. Figyelek a partnerem visszajelzéseire, ha látom, hogy valamit szeret, akkor azt megjegyzem, de édes istenem, nem vagyok gondolatolvasó, nem tudom kitalálni az összes vágyát, szóval szeretem ha elmondja, hogy hogyan szereti, mert lehet, hogy csak valami apró módosításra vágyik, nekem meg sosem jutna eszembe)
"Kedves 7.valaszolo! Hogyan beszeljem meg vele,ha megsertodott,mondvan ,hogy utasitgatom."
Ez egy tipikus játszma helyzet nem a szexualitásról szól, nem is az adott témáról, gyakorlatilag bármin megsértődhetett volna, ez a téma volt éppen kéznél. Hidd el, tapasztalatból mondom, az ilyen "utasítgatsz" típusú sértődések mögött a lehető legritkább esetben van a konkrét "utasítás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!