Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elején a két- háromheti egy együttlét, tényleg kevés?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok összejöttem egy nagyon csinos nőve, nagyon izgat, nagyon bejön, de kétheti egy szex nekem elég bőven, mert tökre fárasztó meg nekem ennyitől kivagyok elégítve. Párom ennél jóval többet szeretne, szerinte kevés, tényleg kevés lenne?2016. febr. 24. 13:58
1/13 anonim válasza:
Baromi kevés.
Ha nem változtatsz, hamar vége a kapcsolatnak.
2/13 anonim válasza:
ha én lennék a nő helyébe,biztos otthagynálak
nehéz elhinni hogy két-háromheti elég...annyi senkinek nem elég
17/l
3/13 A kérdező kommentje:
De sokat dolgozok, hétvégén is két állásba, nekem az fárasztó.
2016. febr. 24. 14:03
4/13 anonim válasza:
Életemben nem mondtam a szexre, hogy tökre fárasztó :D
Baromi kevés, és sose bánom, hogy fárasztó, mert annyira jó.
5/13 A kérdező kommentje:
4. nem érezted azt sose közbe hogy leszakad a derekad?
2016. febr. 24. 14:05
7/13 anonim válasza:
Mondd meg a csajodnak, hogy o dolgozzon rajtad, igy mar konnyebb lesz neked is.:)
9/13 A kérdező kommentje:
hahaha
30 éves vagyok
2016. febr. 24. 14:57
10/13 anonim válasza:
30 éves korban azért nem ez a szokványos teljesítés.
Mi lesz 10 év múlva?
Elhiszem, hogy sokat dolgozol, stresszes vagy, vélhetően ezért csökken a libidód. Viszont, ha ez a partnerednek kevés, akkor sajnos előbb utóbb lépni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!