Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyivel átlag feletti méretem van?
Figyelt kérdés
Olvasgattam először csak itt, aztán neten is utána kerestem, hogy 15-16 cm körüli az átlag méret. Akkor en a 21,5cm-el mi vagyok, szörny???:DdDdDd 22/F2016. márc. 9. 14:27
11/28 anonim válasza:
Ennek a méretnek az a neve,hogy sorscsapás!
Ebből látszik.Hogy még nem volt sok csajod.
Annyira ne örülj ennek a méretnek.
Nekem csak egy leheletnyivel kisebb.De így is rettentő kellemetlen.Hogy még lankadtan se tudom úgy elpakolni a gatyába.Hogy ne legyen feltűnő.
S ez csak a viccesebbik része a problémáknak.
13/28 A kérdező kommentje:
Ateltem mar parszor..ha felall, egyszeruen lehetetlen eltakarni:)
2016. márc. 9. 15:58
14/28 anonim válasza:
#11-es köszönöm, mert én 25f vahyok, és 15 cm-m van, és legalább 16,5-nek örülnék, de az elfogadásban segítettél pacsi, kössz. Amúgy picit látszik, ha merev :), aki akar írni, írhat.
15/28 anonim válasza:
22 évesen még ezekkel sem vagy tisztában? :D
16/28 anonim válasza:
A válaszaidból azt veszem ki, hogy 22 évesen még nem is volt csajod. Nem sokat értél a lőcsöddel. :D
17/28 anonim válasza:
Szerintem volt neki, csak amikor meglattak a hosszu rudat, akkor elszaladtak a lanyok
18/28 anonim válasza:
Az nemrosz de az enyém nagyobb és nem olyan jó néha nem minden nő élvezi.
19/28 anonim válasza:
Az egy baromi nagy kamu, hogy sok nő nem szereti a nagyot. A kicsit az ilyen 12-13cm-ket nem szeretik, vagy csak szimplán kiröhögik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!