Lassan 6 hetes a kisfiam. Terhesség alatt nem cigiztem. Most néha megkívánom így átlag napi 2-3 szál cigit elszívok. Ártok ennyivel a fiamnak?
Nem biztos, hogy ártasz, de nem jó semmiképpen visszaszokni.
Nem jobb nélküle?
OFF: Kedves utolsó, már megbocsáss, de én meg azt nem értem, hogy egy 6 hetes baba mellett hogy a fenébe nincs egész nap semmi szabadidőd, azt nem hiszem el, hogy egy ekkora gyerek mellett nincs néha fél órád se. Egy 6 hetes baba még elég sokat alszik napközben is, akkor mit fogsz majd mondani, ha már mászkál mindenhova és egyre kevesebbet alszik nappal? Én már azokat sem értem, akik 1-2 éves gyerek mellett nyafognak, hogy semmi szabadidejük nincs, semmit nem tudnak elvégezni, mert ez is hülyeség, nem még, hogy egy 6 hetes baba mellett ne legyen szabadidő.
Kérdezőnek pedig, ha 9 hónapot kibírtál cigizés nélkül, akkor addig miért nem bírod ki, amíg szoptatsz? Ha meg tényleg annyira nem bírod már cigi nélkül és az fontosabb, akkor meg adj a babádnak inkább tápszert, még az is jobb, mint úgy szoptatni, hogy dohányzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!