Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lassan 6 hetes a kisfiam....

Lassan 6 hetes a kisfiam. Terhesség alatt nem cigiztem. Most néha megkívánom így átlag napi 2-3 szál cigit elszívok. Ártok ennyivel a fiamnak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ártasz, de nem jó semmiképpen visszaszokni.

Nem jobb nélküle?

2014. aug. 21. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szoptatod akkor igen, ártasz neki. Ha "csak" mellette szívod a bagót akkor is.
2014. aug. 21. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha szoptatsz, akkor ártasz. Ha, nem, akkor cigizz.
2014. aug. 21. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
én úgy tudom, hogy a szoptatás alatti dohányzás függőséget okoz a babánál, vagyis elvonási tünetei lehetnek és attól nyűgösebb...más egészségügyi kockázatról én nem tudok, de éppen elég az is, ha emiatt a közérzete romlik. nem ér ennyit a napi 2-3 szál :( egyébként is csak visszaszoktatod magad vele, még most hagyd abba szerintem. nem is értem hogy van időd rá, nekem is 6 hetes, ha lenne szabad 20-30 percem biztos nem cigizéssel tölteném (dohányos voltam én is)
2014. aug. 21. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
42%

OFF: Kedves utolsó, már megbocsáss, de én meg azt nem értem, hogy egy 6 hetes baba mellett hogy a fenébe nincs egész nap semmi szabadidőd, azt nem hiszem el, hogy egy ekkora gyerek mellett nincs néha fél órád se. Egy 6 hetes baba még elég sokat alszik napközben is, akkor mit fogsz majd mondani, ha már mászkál mindenhova és egyre kevesebbet alszik nappal? Én már azokat sem értem, akik 1-2 éves gyerek mellett nyafognak, hogy semmi szabadidejük nincs, semmit nem tudnak elvégezni, mert ez is hülyeség, nem még, hogy egy 6 hetes baba mellett ne legyen szabadidő.

Kérdezőnek pedig, ha 9 hónapot kibírtál cigizés nélkül, akkor addig miért nem bírod ki, amíg szoptatsz? Ha meg tényleg annyira nem bírod már cigi nélkül és az fontosabb, akkor meg adj a babádnak inkább tápszert, még az is jobb, mint úgy szoptatni, hogy dohányzol.

2014. aug. 22. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
mivel hasfajos, napi 8 orat alszik a többiben hiszti, veteményest gondozok, háztartást vezetek, főzök és mibdemellett dolgozom itthonrol :) valóban nincs túl sok szabadidőm.
2014. aug. 22. 13:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp kihagyom a napi rutinból a cigit ha ennyire nem kő mert persz, hogy a gyerekem egészsége fontosabb :)
2014. aug. 23. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!