Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom egy nálam 30 évvel idősebb férfihoz. Ez fura? Természetes? Vagy beteges? 26N
Persze te dolgod ha vonzódsz hozzá, értjük.
Mi a kérdés?
Fura? Hát mondhatjuk.
Természetes? Nem
Beteges? Az azért nem.
Nem semmiképp nem beteges !
Sőt !
Ha rajtam múlna kötelezővé tenném !
53F
Reménytelen, mint beteges.
Apakomplexusnak hívják.
A baj az, hogyha még nincs gyereked a párod meg se élne lehet a fia általános iskolai ballagását.
Csak szimplán matematika
Te 26
Ő 56
és mire a fiatok 14 évesen ballag 70 lesz. te meg 40
A férfi átlag életkor Magyarországon 63év
A nőknél 75.
azaz kb 35 év özvegység, mégegyszer annyi években, mint leéltél.
Sorry, és lelehet pontozni, vagy ha elküldesz (netán valaki), ne privibe tedd, hanem kommentbe
Mi más lenne ez (is) mint matek?
Kiszámolod, hogy ez neked mennyire jó? (számító?)
Egyszerű ugye? Még te is átlátod.
Nő vagy ugye? Akkor biztos magas az EQ-d.
1. Köszönöm a lepontozást
2. Férfi vagyok
3. Nem vagyok irígy (egyrészt a 20-as éveim vége fele járok)
4. Egy normális nő ennyi idősen már gyereket szeretne
5. Igenis matek. Ha most szül, akkor 40 éves anya lesz, mikor a gyereke ballag (ja bocs mégse, mert 26-on túl van, plusz 9-10-hónap kihordási idő, inkább 42 - ami anya szinten reális.) A fószer 56 éves (de inkább már 57.-ben van. (plusz az a fránya 9-10 hónap, és pikk-pakk 58 és ha hozzá adom a gyerkőc korát, legyen 14 = 58+14=72 - és vannak akik ennyi idősen az unokájuk ennyi ...márha megéri és nem kap valami alattomos korunk betegségét: embóliát, infarktus, stroke ...és korán árva is és özvegy is lesz a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!