Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom egy nálam 30 évvel idősebb férfihoz. Ez fura? Természetes? Vagy beteges? 26N
Scav nem minden nő azt nézi vannak akik más miatt szeretnek bele egy pasiba
Jó humora van jó a társasága sokoldalú szórakoztató
Stb rre nem is gondolsz
Ja meg mondjuk férfias a pasi van akit az izgat inkább
Hm, ebben van valami.. De nem a pénzről van szó.
Nem a pénz, hanem a biztonság, a határozottság és a férfiasság vonz abban ha valaki vezető beosztású, gazdag, szuper kocsija van stb..
Az általános iskolai portás nem sokat hozott ki magából az életében... és ez sokat elárul arról a férfiról...arra nem is lehet úgy felnézni.
Húh, 30 év azért elég sok. Fiatal nő vagy, ő pedig lassan már 60 éves. Mi vonz benne?
Mondjuk pont én beszélek, én 22 vagyok és oda meg vissza vagyok egy 42 éves pasitól, soha nem volt még ilyen, hogy ennyivel idősebb pasi tetszik meg, de nem tudok ezzel mit kezdeni. Igazából tudom, hogy esélytelen, ezért próbálom magamnak mondogatni ezt és elfelejteni.
Biztonság, magabiztosság, határozott, férfias.
Ezek mind a pénz szinonimái.
Ha nem lenne a pénz ezek sem lennének.
Egy olyan irjon már aki a nála 30 évvel idősebb férfiba szerelmes aki a helyi tescoban a bevásárlókocsikat gyűjti be.
Az vonz benne mint bármelyik nőt egy pasi: jóképű, humoros, jó a társasága, udvarias, intelligens, határozott, flörtölős. (Elvált.) Hát ez vonz benne, többek közt. :)
(Még hogy természetellenes, mi? :)
A magabiztosság a határozottság és a férfiasság a pénz szinonimái? :)
Én máshogy látom. Középosztálybeli férfi is lehet férfias, magabiztos és határozott.. Szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!