Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől nem kívánja a férfi a szexet?
Nem a sablonos dologban hiszek hogy egy csávó mindennap naponta többször akar szexelni stb... Biztos van ilyen is meg olyan is.
De a helyzet a szokásos a kapcsolat elején mindennap együtt voltunk, .... 1 év után meg mikor hogy volt mikor egy heten többször volt hogy hetekig hozzam se nyúlt. Pedig en kezdeményeztem. Most ujra ebben vagyunk es ugy osszevesztunk mert o csak annyit mondd indoknak hogy mar nincs kedve, ot nem hozza lázba ha ilyen dolgokról beszélek stb. Reggel hazahozott azóta nem beszéltünk. Es nem is tudom kinek "kene" felhivnia. azon is elgondolkoztam hogy lehet nem kene folytatni. Nem unt meg inkább csak a szexet. De en meg pont nem es nekem ezek az idoszakjai? Kibirhatatlanok. Minél többször eroltettem a szex témát annál inkább meg jobban elmegy a kedve........ Erre nem tudok mit mondani de ha rossz a kedvem egész nap vagy napokig meg megkerdezi miért vágok ilyen savanyú képet egész álló nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!