Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek utalnak arra hogy a nő is kívánja a csókot?
Figyelt kérdés
#randi #férfi #ismerkedés #viselkedés #nő #csók #kapcsolat #kommunikáció #randevú #non-verbális kommunikáció
2014. dec. 20. 00:11
1/9 anonim válasza:
Mi tudom én, vagy akarja vagy nem, ezt csak akkor tudhatod meg, ha megcsókolód.
2/9 A kérdező kommentje:
Reménykedtem benne olyanok írnak akik tudják a választ:))
2014. dec. 20. 00:15
3/9 anonim válasza:
szenvedélyesen néz a szemedbe majd rápillant a szádra,ajkadra na ilyenkor ne hezitálj , csókolj
4/9 anonim válasza:
De nem lehet tudni a választ mert nincs általános "kész vagyok a csókra" jelzés a nőknél.
5/9 anonim válasza:
Kommunikáción tanultam: pl. haj hátravetése, szexuális felhívás. Az ajkak benyálazása (sexin, nem egy bulldog módjára :D), szájra való pillantás. :D
6/9 anonim válasza:
én nem szoktam túlbonyolítani egyszerűen megkérdezem hogy akar csókolózni vagy nem :)
7/9 anonim válasza:
Ha sz.pás kőzben a szemedbe néz!
8/9 anonim válasza:
jutúb-ez a lány csókra vár.
bele van rajzolva az összes női jel,jól elnagyolva,hogy a gyenge elméjűeknek is leesen mik is azok.
9/9 anonim válasza:
én pl szerényen de mindíg nézegetem az ajkát aztán rámosolygok és szinte már tudja hogy szeretnék vele csókolozni de nem lehet mert mindíg társaságban találkozunk .. szóval nyalogasd az ajkaidat és reménykedünk benne hogy fogja tudni mit miért csinálsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!