Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, h egy férfi nem kívánja a szexet?
9 éve vagyunk együtt a párommal, 5 éve vagyunk házasok, van egy 4,5 éves kislányunk....a szexuális életünk pedig csapnivaló! mikor teherbe estem akkor kezdett el romlani a dolog, mert féltett engem meg a babát, utána megviselte a szülés látványa,azért nem akarta!
Voltak évek, mikor 1szer voltunk együtt évente! gondolhatjátok mennyire "jó" volt,....mind a 3perc.....
Mostmár javult a helyzet kicsit, de nekem nem elég havonta egyszer!!!! beszélni pedig nem lehet vele szexről...ezt még el is fogadom, ilyen és kész!
néha már úgy érzem, nincs is kedvem már törni magam, h jobb legyen! az a gáz, h amúgy meg tök jól megvagyunk!
azt ne irjátok h megcsal, mert 1000% h nem!!!!
ha valaki hasonló cipőben jár/járt, v van véleménye, ötlete, kérem irjon!!!
Lehet nem heverte ki a szülés látványát,sok férfiban kelt undort,veszi el a vágyát.
Próbálj meg új dolgokat belevinni a szexuális életetekbe.Igenis jelezd neki hogy vágysz rá,ez tönkreteheti az amúgy jó kapcsolatotokat.
Keltsd életre benne a vonzalmat.Sok izgi dolog van,nem hiszem el hogy semmire nem gerjed.
Mi 14 éve vagyunk együtt. Kb.: 2-3 havonta szexelünk. Van amikor én nem akarom, máskor meg ő nem akarja.
Menjetek el kettesben nyaralni egy hétre.
És jól le lettem cseszve a múltkor: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Most is azt kérdezem, hogy miért engeditek be?Én ezek után nem is csodálkoznék!Most még nem csal meg , de megfog.Miért? Mert az amit látott megölte a vágyát irántad.
Ezt nem lehet előre kitalálni, miért írod ezt?? Minden férfira másképp hat, valaki annál jobban tiszteli azt a nőt, vagy megundorodik. Két lehetőség van! Ez nem siránkozás kérdése!
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt, ő 25 én 18. Kb. másfél éve nem kíván... Ő azt mondja kíván, de látom rajta hogy nem... És kb 2 hetente egyszer vagyunk együtt, akkor is azért, mert szólok.. De értelme nincs, mert kb 3 perc. Amikor sűrűbben voltunk együtt akkor is 3perc... 1 évig normálisan működött. Nem tudom mi lett vele.. És nem kellett hozzá szülés!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!