Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiaknal mennyi ido kell elteljen elvezes utan hogy ujra el tudjon elvezni?
Egyén és helyzetfügő!!
Van akinek 5 perc, van akinek 1 óra, nagyon változó.
De általában minél izgatóbb a helyzet és minél régebben volt már szex (vagy kiverés), annál rövidebb idő kell!
Fiatalab korban általában kevesebb idő kell, de ez se törvényszerű!
Volt olyan csajom, aki nagyon száraz volt (mindig) és ahogy nyomkodtam (volna) befele ingerelt az is hogy hozzányomkodom és odaélveztem, ez kellően megsikosította a köznyezetet és folytattam is tovább akkor már rendesen bement és 10-15 perc múlva élveztem el úgy rendesen.
De ez nem normális dolog, nem mondom hogy rossz volt de nem szeretném igy csinálni.
páromnál 5 perc múlva újra áll. 26 éves.
Barátnőm pasijának egy óra is kell. 20 éves
#6: honnan tudod te a barátnőd pasijának dolgát? Nyilván nem pletyáltok erről. :D Istenem.
Emberfüggő kérdező, nálam elég 5 perc max. De van, amikor nem kell semennyi, hüvelybespricc után folyamatosan áll és mehet a show újra. Attól függ, mennyire vagyok fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!