Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ido kell elteljen ket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido kell elteljen ket masti kozot a ferfiaknak h ujra elvezni tudjon?

Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Változó!! Nekem néha elég 10 perc is ha épp m.a.sz.t.í.z.ó.s kedvemben vagyok
2016. jan. 5. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem több pasim volt,akiknek nem kellett közte idő.Mostanában meg csak egyszer csináljuk.Megöregedtünk.:-D
2016. jan. 5. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Masztii? Akkor nem tudom.
2016. jan. 5. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
1óra
2016. jan. 5. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem kb 2 perc xD

19/F

2016. jan. 5. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Soktényezős.

Függ az életkortól, egészségi állapottól (pl prosztata állapotától, vagy pl hogy (akut) részeg-e valaki), attól is, hogy utoljára mikor volt magömlés, stb.

De általános esetben, ha alapvetően egésségesek a szervek, józanul, akkor ha napi két magömléssel számolunk, tizen-/huszonévesen átlag fél óra múltán újra harcképes, de ezt követeőn már órák telhetnek el, és ha ekkor is megtörténik az ejakuláció, akkor ismételten fél nap minimum a jellemző a nagy átlagnál, ennyi idősen.

Egészséges nemi szervekkel és józanul 20 éves kortól, de főleg 30 felett folyamatosan egyre több idő kell az "utántöltéshez", 30 körül a nagyátlagnak, amennyiben fél napja / egy napja volt utoljára magömlése, akkor az aktuális ejakulációtól számolva már sok esetben kellhet egy óra is az újabbhoz, azt követően pedig jellemzően további 10-12 óra, tehát már jellemzően lassabb az "utántöltés".

2016. jan. 5. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Masztinál nem figyelgettem, de szexnél kb. 5 perc kell az első és a második között. A harmadik az már a lány ügyességén múlik.:)
2016. jan. 5. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

A legdöntőbb,hogy hány éves vagy?

Évek során egyre több idő múlik el a kettő között,a harmadikat már ki sem tudod várni,....olyan sokáig tart ......kiverni!

2016. jan. 5. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!