Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg így van a férfiaknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg így van a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Pontosabban, hogy aki tetszik nekik csaj, azokkal "fejben" le is fekszenek?
2016. febr. 14. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én így vagyok. Ha tetszik a lány, akkor otthon kiverem, és közben rá gondolok

21F

2016. febr. 14. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Csináltam úgy is már, hogy a lány kérte, hogy vegyem fel videóra ahogy a fényképére verem :D

(első voltam)

2016. febr. 14. 18:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát nyilván elgondolkozok rajt mi lehet a ruha alatt és egy pillanatra elkalandoznak a gondolataim hogy mit tennék vele az ágyban,de ez így szokott lenni szerintem a csajoknál is.

Én speciel akiért odavagyok arra nem szoktam kiverni,ha meghódítom a lányt akkor utána már úgyis valóságos lesz ez a gondolatmenet.

De aki szimplán "csak" tetszik és nem táplálok felé semmi érzelmet arra nagyon ritkán ki szoktam verni.

2016. febr. 14. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem a mostani párom bevallotta, hogy mielőtt összejöttünk és még nem volt semmi, kielégítette magát, miközben rám gondolt. Szóval van benne valami, de biztos, hogy nem mindenkinél.:)
2016. febr. 14. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
én már veled is lefeküdtem fejben, pedig nem is tudom ,hogy nézel ki... ;)
2016. febr. 14. 19:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó, ügyes próbálkozás, de ehhez nekem vajmi kevés közöm lehet :)
2016. febr. 14. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert a csajoknál nem így van?
2016. febr. 14. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
nem, ők azt képzelik el, hogy hogy nevelnétek fel a közös gyereketeket. :P
2016. febr. 14. 21:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Jó, persze, nyilván mi sem vagyunk apácák, de ferfi ismerőseimtől jóval nagyobb számban hallottam hasonló sztorikat, mint csajoktól :)
2016. febr. 14. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Ugye ez csak vicc akart lenni?

2016. febr. 15. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!