Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a heg szerűség a férfiaknál a farok felett két oldalt?
Figyelt kérdés
Több férfinél láttam, egyenes és szimmetrikus vékony vágás nyomot. Olyan mintha hegesedés lenne, ott szőr sem nő és világosabb. A képen bejelöltem, hogy mire gondolok. Ez valami műtét után van?
2015. dec. 8. 22:36
1/9 anonim válasza:
Vakbelmutet esetleg ha ugyanarra gondolunk. De abbol 1 szokott lenni.
2/9 A kérdező kommentje:
2 db és szimmetrikus... olyan mintha úgy lenne fazonírozva, de nem. Valami a herékkel kapcsolatos dolog lenne? Nem mentek le gyerekkorban a helyükre?
2015. dec. 8. 22:43
5/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs.
Nem izomzat LOL. Olyasmi mint amit rajzoltam, csak nyilván nem annyira fehér, csak fehérebb a bőrszínénől és vékonyabb. Pont mint egy heg..
2015. dec. 8. 22:50
6/9 anonim válasza:
Nekem is van a farkam felett 2 heg, de nagyon halványak és nem ilyen hosszúak, a hasamig nem érnek fel.
Mindkettő sérv miatt van, 2-3évesen szereztem az elsőt, 4-5évesen a másodikat, túl sok mindent emelgettem :)
23/F
9/9 A kérdező kommentje:
Mert ha nem tudok valamit, akkor szeretném megtudni. Kíváncsiság és ne haljak meg hülyén...
2015. dec. 8. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!