Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem számít a pénisz mérete az orgazmusnál? 20 L
lehet, hogy annyira nyomta a méhszájadat, hogy nem tudtál az élvezetre koncentrálni.
A dolog pedig összetett, szerintem ahhoz, hogy jó legyen, először is szerelmesnek kell lenni.
Köszönöm!
Erről beszéltem eddig, csak az ostoba nők nem értették még meg!
Szép próbálkozás kis farkú barátom :D
Nekem 19-cel minden rendben
Nono, kérdező, a magad nevében beszélj. Az igaz hogy sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, és a csikló dörzsölésétől élvez csak el. Nos, akkor ezzel kapcsolatban felmerül a kérdés: ehhez hogy jön a farok mérete?
Ha egy nő (mondjuk én) képtelen hüvelyi orgazmusra, nem mindegy hogy mekkora a partner farka, hiszem úgyis nyalástól, csiklódörzsitől megy el? Lehet kicsi is, nagy is.
Viszont! Aktus attól még van. És az aktus jó dolog. És lehet hogy én nem megyek el (sosem játszottam még meg orgazmust) de irtóra élvezem ahogy lököd bennem és feszít és kitölt. Bolondulok a nagy farokért, a kicsitől hiányérzetem van.
-Én azt írtam, hogy kb. a nőknek a 70%-ának nincs hüvelyi orgazmusa.
-Én a saját magam nevében beszélek és az ismerőseim nevében is plusz olvasok is a témával kapcsolatban, plusz szakemberek is nyilatkozták.
-Nekem van hüvelyi orgazmusom, eddig azt hittem nincs és erre a mostani barátom adta meg a választ, hogy én a kevesebb 30%-ba tartozom.
-Pont ezt írtam, hogy általában azok a nők élvezik jobban a nagyfarkat, akinek kitölti a hüvelyét, mivel már nem szűk, hanem eléggé igénybe vett az hüvelyizomzat, így már nem olyan feszes, így persze ezt a megereszkedett tágabb hüvelyt ki kell tölteni a faroknak. De mint ahogy vannak olyanok, akik cikizik a kis mellet, vagy kis farkat, így a tág hüvelyt is épp ugyan úgy lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!