Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem számít a pénisz mérete az orgazmusnál? 20 L
Én a szüzességemet egy olyan pénisszel veszítettem el amit alig éreztem meg, pedig több volt mint 10 cm. A használattól a hüvely nem tágul ki, csak a szüléstől.
Mi nők azért szeretjük ha kitölt minket a pénisz, mert azért a hüvelyben is vannak idegvégződések. Addig oké hogy neked egy kis pénisszel sikerült ezt elérni, de ilyen alapon hüvelyi orgazmust ujjazással is el lehet érni, akkor egy férfinak ne is legyen farka mert minek az? Több dolog számít, a technika (ami farokmérettől független)és a te lelki állapotod is.
A legtöbb nő imádja ha jól megtömik egy nagy farokkal, ráadásul bizonyos pozíciókban is jól jön a méret (kutya, kiskanál-nagykanál, állva stb)Most nem azt mondom, hogy akinek kicsi az ássa el magát, hanem arra akarok rávilágítani,miért szeretjük mi nők azt, ha nagy. Pontosabban átlagos, a legtöbb nő egyért abban, hogy 15-17 cm a legjobb, egyesek szerint az átlagos, mások szerint nagy.
Szültél már kérdező, vagy csak nettó hülyeségeket beszélsz? Már a terhesség alatti hirtelen drasztikus súlynövekedés a terhesség utolsó hónapjaiban megállás nélkül terheli a záróizmokat. Utána jön egy drasztikus tágulás ami a szülés előtt néhány nappal is elkezdődhet. Olyan mintha belülről két kéz húzná szét a medencédet.
Aztán vajúdgatsz pár órát, van aki fél napot, egy napot, majd kinyomsz egy átlag négy kilós gyereket amitől több mint valószínű szétszakadsz. (ha nem,úgyis vágnak)
Ezek után feltenném a kérdést hogy hol van ez szerinted ahhoz hogy hetente párszor egy tizen valahány centi hosszú, kb 4 centi vastag pénisz a felizgatott, nedves hüvelyben csúszkál egy kicsit. Az orgazmus ráadásul az izmok erős összehúzódásával jár, tehát tornáztatja is az intim izmokat.
Te vagy nem vagy nő, vagy nem vagy százas. De az értelmes válaszokra persze reagálni nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!