Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuz volt meg a baratnom?
Nos lehet en vagyok ehhez hulye...azt mondja szuz volt...de 2hete petting kozben ha 2ujjammal csinaltam neki az mar fajt neki...most egyuttletkor meg minden siman gordulekenyen ment amit kicsit furanak tartok.
Aktivan sportol,spargazik,regen lovagolt...es elvileg a heten 1x csinalta maganak 3 ujjal...
Ennyire sokat szamitott az a 3 ujj vagy csak nem meri bevallani?Egyaltalan nem fajt neki az aktus amugy.
Bocsanat ha nagyon hulye vagyok csak hat csak az elso volt nekem:D es ahogy hallottam masoktol nem igazan igy szokott "zajlani" az elso.
Amugy nem valtoztatna mar semmin...csak kivancsi vagyok.
Ha benedvesedett elég szépen és lassan csináltátok akkor elképzelhető,hogy nem fájt neki.
Lehet mikor ujjaztad akkor nem volt kellően nedves,nem lazította el magát. Aztán a maszti 3 ujjal is segíthetett.
De én is úgy tudom aki aktívan sportol,táncol a sok feszengéstől pl spárga simán szét szakad,úgy hogy észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!