Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsi a farkam, akkor engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a farkam, akkor engem mindig meg fognak csalni?

Figyelt kérdés

14-14,5 hosszú,5 vastag

Egy nő képes elhagyni,megcsalni egy másik pasiért akinek nagyobb van,ez szinte biztos. Másoktól is hallottam már ilyet.

2016. márc. 6. 12:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%

Ez neked kicsi?

Te jó isten!

Hova tetted a bizalmadat? Vagy sosem volt?

2016. márc. 6. 13:59
 12/23 anonim ***** válasza:
45%
Valószínű, de ha egy rusnya hájas ápolatlan csajt szedsz össze az nem fog megcsalni mert ha akarna sem tudna kivel.
2016. márc. 6. 14:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Már megint a méret... nem amiatt fog megcsalni, hanem az elhanyagolás végett !! Ha törődsz vele, szeretni fog!;)
2016. márc. 6. 14:18
 14/23 anonim ***** válasza:
8%

Ti férfiak kicsit hülyék vagytok.... bocsi :-)

Nem a méret számít, hanem az, hogy tudsz-e vele bánni. Egyébként a 14 cm az pont tökéletes. Se nem kicsi, se nem nagy. Higgyétek már el, hogy nem a méreten múlik a jó szex. És a megcsalás sem.

2016. márc. 6. 14:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem te el se jutsz addig, hogy csajod legyen, így megcsalni sem fognak.
2016. márc. 6. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:
19/5. Ne hidd, hogy ez mindig jó... A lányok többségének fáj, óvatoskodni kell, meg figyelni, hogy ne okozz fájdalmat. Nehéz elengedni magad... Normálisak a méreteid. Ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, hogy hogyan csinálod.
2016. márc. 6. 17:01
 17/23 anonim ***** válasza:
Az még elmegy engem a TÉNYLEG kicsi 12cm rövid és 3,5cm vékony kisméretem miatt az összes barátnőm kidobott, mert ettől csak nagyobbakkal voltak és ilyen kis sz@rral nem lehet élvezetes együttléteket generálni.. Amúgy éleg nagy eséllyel meg fogják a kisfarkúakat csalni.
2016. márc. 6. 17:47
 18/23 anonim ***** válasza:

Dehogyis,aki emiatt elhagy,az nem is szeretett.Az en ferjemnek sincs nagy,megse csaltam meg soha,felnott gyerekeim vannak.

Amugy meg,hogy tudja megallapitani,hogy a tiednel nagyobb....eloszedi elotte,es lemeri,ha nagyobb,akkor megdughatja,ha nem rakja vissza???:)

Amugy a tied nem is olyan kicsi,nyugi.

2016. márc. 6. 19:09
 19/23 anonim ***** válasza:

Ne válassz olyan társat,aki a farkad méretéért van veled.

A szívedért legyen veled és ne másért!

2016. márc. 6. 19:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Benne van a pakliban, ámbár az egyik rendesen eleresztett havert is csalta már vagy 3 hónapja az exe az egyik munkatrásával, amikor lebuktak.
2016. márc. 7. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!