Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka a hüvelyi orgazmusnak? Hogy lehet elérni?
Ez most mi?!
Ha nekem sikerülne nem cserélgetném le a párom mindig csak vele csinálnám. Ő szereti mégis csak velem csinálja úhy h hülyeség h mással is csinálnám."
"
nehéz értelmezni a mondandóját :D
nem sok ésszel áldotta meg a jóisten
Ha nekem sikerülne nem cserélgetném le a párom mindig csak vele csinálnám. Ő szereti mégis csak velem csinálja úgy hogy hülyeség hogy mással is csinálnám.
Nem tudom ebben mi az érthetetlen. Próbáld értelmezni a szavakat hátha megy ha sokszor olvasod.
"Ha nekem sikerülne nem cserélgetném le a párom mindig" (ha jól értelmezem.Itt több partnerről van szó.Mert mindig cserélgeted.)
"csak vele csinálnám. (Ő szereti) mégis csak velem csinálja úgy hogy hülyeség hogy mással is csinálnám."(itt meg már egy személyről van szó)
Ezt nem értem.
Most akkor cserélgeted a párod,vagy nem?
"Nekem bevált és mióta használom hetente cserélem a fiúkat mer valahogy jobb a friss hús mindig :D"
Ezt írta a 8-as válasz adó és erre írtam hogy én nem viszont nem cseréllném le ha sikerülne, ellentétben a válaszadóval aki lecserélte mert sikerült neki. Remélem, most már így világos, hogy felhívtam a figyelmed az előző válaszokra. Nem hülyézni kell valakit mert nem érted amit mond, hanem utána kell nézni az előzményeknek hogy megérsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!