Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilalili kérdése:
Mi a titka a hüvelyi orgazmusnak? Hogy lehet elérni?
Figyelt kérdés
A nyaláson meg az ujjazáson kívül milyen lehetőség van?2016. márc. 5. 19:13
1/21 anonim válasza:
Hüvelyzselét próbáltad már? Meglátod azzal sikerül. Kend rá bőven és bizsergető érzést fogsz érezni tőle és segít az orgazmus elérésében. Csak eleinte kell utána megy anélkül is. :-)
2/21 A kérdező kommentje:
Síkosítót kenjek rá? Ilyet még nem hallottam de lehet kipróbálom. Köszi :)
2016. márc. 5. 19:38
3/21 anonim válasza:
nem a síkosító más, ez hüvelyzselé ami az orgazmust kiváltja a hüvelyben! keress rá neten az orgazmust kiváltó hüvelyzselére
4/21 anonim válasza:
Dugj bele vasatag vibrátort és mozgasd mintha férfival szeretkeznél.
5/21 anonim válasza:
A G-pontodat keresd meg.Ott van a titok kulcsa.
Nem a zselében.:D
6/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok vibit attól félek meg nem szertem ha benne van valami akkor inkább a zselé.
2016. márc. 5. 20:09
7/21 A kérdező kommentje:
Kerestem a G pontot de nincs sehol :(
2016. márc. 5. 20:10
8/21 anonim válasza:
Egyszer bedugod a vibrátort utána le se tudod tenni :D
Nekem bevált és mióta használom hetente cserélem a fiúkat mer valahogy jobb a friss hús mindig :D
9/21 anonim válasza:
Minden lánynak van G-pontja!
Ott van az csak keresni kell.)
Mondanám hogy segítek.:)
De ez szerintem kivitelezhetetlen így ebben a formában.
10/21 A kérdező kommentje:
Ha nekem sikerülne nem cserélgetném le a párom mindig csak vele csinálnám. Ő szereti mégis csak velem csinálja úhy h hülyeség h mással is csinálnám.
2016. márc. 5. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!