Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek olyan problémája, hogy tagolt nyílású szűzhártyája volt? Bővebben lent.
Ha igen, akkor ezt hogyan oldottátok meg? Mindenképp szükséges a műtét? Sajnos, az én esetemben így lehetetlen a behatolás. Megjegyezném, hogy eléggé nedves voltam és akartuk is nagyon, de egyszerűen nem ment, rettenetesen fájt. Ez volt az első próbálkozásunk a barátommal, más minden volt már, de ez nem megy és félek már előre, hogy legközelebb sem fog sikerülni..
18/L
nőgyógyászod mit javasolt ?
Egyébként ha nagyon elakarod kerülni a műtétet én azt mondom egyszer essetek túl egy kis fájdalmon aztán hátha jobb lesz. Feszítse kőkeményre azt a péniszt a barátod és puff...döfje át...persze ha közösen így beszélitek meg előtte!
mindenképpen nőgyógyászt kérdezz meg... egyrészt megmondaná neked, hogy mire számíts, nyugodtan megkérdezheted, másrészt ha elkezdesz nemi életet élni egyébként is ajánlott lenne időnként ugye nődokihoz járni... :)
Szóval itt az ideje. ja és a műtétet se úgy képzeld el mint egyebeket... nem több 5 percnél, helyben ad valszeg egy érzéstelenítő szurit mint a fogorvos aztán meg is vágja neked valami szikével és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!