Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit gondoltok arról/azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok arról/azokról a lányokról akiket nem sikerült gerincre vágnotok?

Figyelt kérdés

Valamilyen oknál fogva. Nem pont azert mert a csaj se akarta hanem mert sose jött össze.

Vagy le se szarjátok, hogy nem sikerült? És mondjuk ha egy csaj nektek adta volna a szüzességét? Persze úgy, hogy ti nem akartatok tőle semmi komolyat.

2016. márc. 4. 16:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

mit gondolok.

frigid ribi ennyi

ha nem kell neki a pénz sajnálom

keresek mást sok jelentkező van ám erre a dologra

2016. márc. 4. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:

"És mondjuk ha egy csaj nektek adta volna a szüzességét?"

Nincs számomra értéke, sőt inkább plusz macera.

Nem ez számít.

2016. márc. 4. 17:57
 13/16 VirágésBence ***** válasza:
Semmit. Mivel ugye itt csak a szex a lényeg nekem érzelmileg semmi közöm hozzájuk, nem is partnerként, nőként hanem csak egyfajta eszközként kezeltem őket, mert úgy viselkedtek, ennek ellenére tisztelem a nőket. Tovább léptem és kerestem valaki mást.
2016. márc. 4. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
én lány vagyok, és arra lennék kíváncsi, hogy vajon egy fiú hogyan viszonyul egy olyan lányhoz, akinek ő vette el a szüzességét, és már mással van.. vajon az nekik milyen érzés ?? látni, hogy aki csak az övé volt, most másé.. ?? ne haragudj kérdező, hogy ide írom, de nem akarok külön kérdést feltenni erről, mert ez kicsit ide tartozik....
2016. márc. 4. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Amig velem van addig jelenthet pluszt hogy velem volt először.

Ha már vége akkor semmi, kipukkadt.

2016. márc. 4. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
15 és ha nagyon néz, akkor sem gondol semmit erről ?? mert velem ez esett meg néhány hónapja..
2016. márc. 4. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!