Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a rámenős lányokról?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kavartam párszor. Nem feküdtem még le vele, pedig sokszor próbálkozott, de jobban meg akartam ismerni.
Arra gondoltam, h szombaton egy buliban odamegyek hozzá és megmondom neki, h benne lennék...
Ti hogy reagálnátok? Még sosem csináltam ilyet. 20/L
2015. dec. 10. 23:03
1/14 LePeDő válasza:
Van akinek tetszik, van akinek nem. Attól függ milyen lányok az esetei.
2/14 anonim válasza:
Azokat a lányokat szeretem, akik tudják, hogy mit akarnak, a rámenőseket nem. De szerintem ez nem rámenősség, szóval hajrá.
3/14 anonim válasza:
AZT MONDANÁM gyere...menjünk...örülnék neki...
4/14 anonim válasza:
Ez nem rámenősség, el vagy tévedve kisanyám. :D Ez csak őszinteség.
5/14 RRR válasza:
ne mond:
éreztesd,izgasd fel...jobb lesz
6/14 anonim válasza:
A srác személyiségétől függ...
Van, akinek nagyobb örömöt nem is okozhatnál, azonban szép számmal akadnak olyanok is, akiktől minden 'varázst' el veszel azzal, hogy nem ők cserkészhetnek be.
7/14 anonim válasza:
nekem bejönne, ha a lány tud kezdeményezni!
főleg ha a szexben is tud domináns lenni néha :)
8/14 anonim válasza:
Ez hol rámenős? :D Nekem bejön, ha egy lány ezt csinálja :)
9/14 Hey Joe* válasza:
Nem szeretem ha valaki nagyon rámenős vagy erőszakos.
10/14 anonim válasza:
Nekem is bejönne,szeretem a spontán dolgokat,és a kezdeményező nőket,pozitívan fogadnám ha valaki pl. itt akár-csak úgy rámírna ilyen szándékkal,mért is ne? 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!