Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok arról/azokról a lányokról akiket nem sikerült gerincre vágnotok?
Valamilyen oknál fogva. Nem pont azert mert a csaj se akarta hanem mert sose jött össze.
Vagy le se szarjátok, hogy nem sikerült? És mondjuk ha egy csaj nektek adta volna a szüzességét? Persze úgy, hogy ti nem akartatok tőle semmi komolyat.
Én nem próbálok lányt gerincre vágni.
Komoly kapcsolatot szeretnék, nem 1 éjszakás kalandokat.
Sose volt még ilyen, akit akartam, megkaptam :D
26F
Semmit, összeszedtem helyettük mást, komolytalan kapcsolatoknál nem igazán tör meg egy-egy elutasítás.
Nem feküdtem le olyan szűz csajjal, valahogy nem fér bele nálam. (mármint úgy hogy nem akarok tőle semmit)
Csak akkor próbálkozom, ha komolyan gondolom, a visszautasítás fáj, és ha szűz a lány nekem az jelent valamit.
23/F
Akinek van egy csöpp esze az nem jut el az elutasításig, menet közben fogja, hogy ez nem passzol.
Onnantól meg nem izgat.
Csak olyannal kezdek járni aki biztos benne, hogy ő is akar velem és mutatja is.
Kölcsönösség alap.
Pitizés gáz.
Hat itt erre fele nincsenek olyan lanyok akik visszautasitjak :)
Ha egy szuz lany felajanlja annak orulnek ha minden ok lenne vele osszejonnek mert akinek en vagyok az elso azt meg kell becsulni persze az is sok mindentol fugg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!