Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit gondoltok arról/azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok arról/azokról a lányokról akiket nem sikerült gerincre vágnotok?

Figyelt kérdés

Valamilyen oknál fogva. Nem pont azert mert a csaj se akarta hanem mert sose jött össze.

Vagy le se szarjátok, hogy nem sikerült? És mondjuk ha egy csaj nektek adta volna a szüzességét? Persze úgy, hogy ti nem akartatok tőle semmi komolyat.

2016. márc. 4. 16:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Én nem próbálok lányt gerincre vágni.

Komoly kapcsolatot szeretnék, nem 1 éjszakás kalandokat.

2016. márc. 4. 16:39
 2/16 anonim ***** válasza:
20%

Sose volt még ilyen, akit akartam, megkaptam :D

26F

2016. márc. 4. 16:42
 3/16 anonim ***** válasza:

Semmit, összeszedtem helyettük mást, komolytalan kapcsolatoknál nem igazán tör meg egy-egy elutasítás.

Nem feküdtem le olyan szűz csajjal, valahogy nem fér bele nálam. (mármint úgy hogy nem akarok tőle semmit)

2016. márc. 4. 16:43
 4/16 A kérdező kommentje:
És egyáltalán nem esik rosszul az elutasítás? Hiába nem komoly a dolog.
2016. márc. 4. 16:46
 5/16 anonim ***** válasza:
nem tudom, én nem vagyok aggreszív típus, még soha életemben nem fordul elő velem, hogy valakit gerincre akartam volna vágni
2016. márc. 4. 16:47
 6/16 anonim ***** válasza:
1-2 kivétellel mindet sikerült, akit kinéztem magamnak. :D Szóval nincs negatív véleményem.
2016. márc. 4. 16:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Csak akkor próbálkozom, ha komolyan gondolom, a visszautasítás fáj, és ha szűz a lány nekem az jelent valamit.

23/F

2016. márc. 4. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:

Akinek van egy csöpp esze az nem jut el az elutasításig, menet közben fogja, hogy ez nem passzol.

Onnantól meg nem izgat.

Csak olyannal kezdek járni aki biztos benne, hogy ő is akar velem és mutatja is.

Kölcsönösség alap.

Pitizés gáz.

2016. márc. 4. 17:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Hat itt erre fele nincsenek olyan lanyok akik visszautasitjak :)

Ha egy szuz lany felajanlja annak orulnek ha minden ok lenne vele osszejonnek mert akinek en vagyok az elso azt meg kell becsulni persze az is sok mindentol fugg

2016. márc. 4. 17:14
 10/16 anonim ***** válasza:
akivel úgy szexeltem, hogy nem voltunk kapcsolatban, azt egyszer sem én kezdeményeztem. inkább engem vágtak gerincre. egy olyan lány van akitől fájt az elutasítás mert őt még most is nagyon szeretem. ő viszont valaki mást szeret.
2016. márc. 4. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!