Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak nagy része a kövér nőkre gerjed?
Figyelt kérdés
Többször is olvasta, hogy 100kg fölöttiek jönnek be a férfiaknak, de ilyeneket csak szexre keresnek, mert igaziból nem jelenne meg mellettük társként.2016. márc. 3. 17:37
2/13 anonim válasza:
nem, kisebbségben vannak, akiket kifejezetten a kövér nők izgatnak. Akikről te beszélsz, azoknak a telt lányok jönnek be, de az a kategória számomra nem több 70-75 kilónál.
3/13 B.lacko válasza:
Nem..de az se igaz h 50 kilos lapsk nok tetszenek a pasinak
4/13 anonim válasza:
Fekete pasik kapcsán él ez a mítosz, és náluk se 100%.
Biztos le leszek ezért pontozva, de szerintem az a nő, aki magára igényes férfit akar, max terhesség alatt engedi magát 100 fölé, de ott sem célszerű. Én az ennyire túlsúlyos nőket nem tartom vonzónak.
5/13 anonim válasza:
Nekem jobban tetszenek az olyan lányok, akiken van egy pár plusz kiló, de a nagyon kövérek már nem. (20/f)
6/13 anonim válasza:
A magam nevében beszélhetek, nekem nem jönnek be a 100kg fölötti, de még csak a 100 kg-ot megközelítő hölgyek sem.
8/13 anonim válasza:
Nekem bejönnek, nagyon is, és nem csak szexre!
9/13 anonim válasza:
A f aszt. Vékonyakra, átlagosakra, vagy izmosabbakra, max egy hajszálnyit legyen husisabb, de feszes, kerek idomokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!