Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mely nőkre mondjátok, hogy kövér, és melyekre, hogy duci?
Figyelt kérdés
Úgy éretem, hogy hány kg feleslegnél kezdődik nektek a duci, és mennyinél a kövér fogalma?2015. okt. 10. 19:03
1/7 anonim válasza:
Duci: 70-100, fölötte már kövér.
2/7 anonim válasza:
A legtöbb pasi szerint én dagi vagyok. 175 cm és 60 kg-mal. Szóval szerintem náluk a duci 60-70, afelett kövér.
18L
3/7 anonim válasza:
Magasságfüggő is, de a duci nálam olyan 75-80 kilóig van. Az felett már kövér. Amúgy a ducikat imádom. ;)
4/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Olyan pasit keress, akinek bejön a te alakod. Akinek nem tetszel, annak mindegy, hogy duci vagy kövér vagy-e, nem?
Ne aggódj, mindegy mekkora vagy, van olyan, akinek tetszeni fogsz.
5/7 anonim válasza:
Magasság-115-(-105) az ideális súly egy nőnél.
Ettől +10-(+20) duci, felette kövér.
6/7 anonim válasza:
Nincs konkrét súlyhatár, ha vonzónak érzem, akkor duci, ellenkező esetben kövér.
7/7 anonim válasza:
Lányfüggő.
Van, aki a feleslegét mellre, fenékre teszi, van, aki meg hasra, vagy még rosszabb: arcra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!