Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek a szexben a férjemnek olyan dolgokat, ami nekem
nem jó?
Figyelt kérdés
A férjemmel a szexuális kapcsolatunk az utóbbi időben nagyon megromlott. Ő olyan dolgokat szeretne, ami nekem nem jó és ő ezt elutasításnak veszi. Az egyik ilyen dolog az anális szex, amit kipróbáltunk, de részemről ennyi volt, nem szeretném, ő meg folyamatosan erőlteti. Nekem ez nem okoz örömet.
Tudom, hogy az újítás kell egy kapcsolatban, de neki az nem elég, ha pl beöltözök. Neki csak az az újítás, ha olyat engedek, ami csak neki okoz örömet.
A másik vágya, ha lepisilhet. Most komolyan, én vagyok a prűd? De én ettől undorodom.
Előbb utóbb meg fog csalni ,arra készülj fel ,ha te nem adod meg neki ezeket ,más majd megadja. Sajnos ez az igazság
2016. márc. 3. 14:49
22/40 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy szerettesse meg veled az anális szexet ;) ha nem élvezed, akkor valamit ő ront el... amúgy én nem érzem azt az írásodból, kedves kérdező, hogy te annyira meg lennél elégedve a szexuális életetekkel.:( viszont csak te tudod a választ, hogy hogyan lehetne mégis feldobni.. :) lehet ha kicsit sportolnál, leadnál 1-2 kilót, és/vagy kipróbálnátok mondjuk a tantrát ! Esetleg tűzhetnétek ki bizonyos "célpontokat" , ahol szeretkeznétek.. pl.: tengerparton, erdőben.. valahol ahol megláthatnak.. :) az máris kicsit izgisebb.. :) esetleg előrukkolhatnál az ő anális úton történő prosztatájának izgatásával-> abba nem biztos hogy belemenne, de akkor tudnál azzal a kifogással jönni: " látod neked is fájna a feneked, akkor már tudnád én mit érzek!"
2016. márc. 3. 15:01
23/40 anonim válasza:
Némelyik embernek itt milyen hülye felfogása van. Pl h meg kellett volna ismerni egymást mielőtt összeházasodtok. Azért ez nem teljesen így müködik. Lehet h régebben nem voltak ilyen jellegű szexuális szükségletei az adott embernek. Megjegyzem nem csak a kérdező által feltett kérdésre értem ezt. Ismerek ilyen embert akinek házasság után jöttek elő a furcsábbnál furcsább szex ötletei. És olyankor nem a nő a hibás. Ha ő nem akarja akkor nem teszi meg és kész. Meg az is kötelessége megtenni. Haggyukmár.eggyáltalán nem kötelessége. Mondjuk tény h így valószínűleg meg fog csalni a férjed nagyon komolyan megkellene ezt beszélnetek.
2016. márc. 3. 15:08
24/40 A kérdező kommentje:
Előhoztam már azt, hogy mi lenne, ha én izgatnám őt análisan, de elutasított.
A másik dolog, ami engem illett, sportolok, nincs rajtam felesleges kiló, nincs miből leadnom. Mindig is törekedtem arra, hogy jól érezzem magam a bőrömben és csinos maradjak.
2016. márc. 3. 15:09
25/40 anonim válasza:
22-es vagyok, és kérdező, te el tudsz menni szex közben? Szóval ő kielégít téged egyáltalán ? Mert ha igen, akkor valahogyan tényleg illik viszonozni, persze magadnak ne árts, ha meg nem, akkor egyáltalán miért érne többet az ő élvezete, mint a tiéd ???
2016. márc. 3. 15:14
26/40 anonim válasza:
NEM! Ne engedj semmi olyat, ami neked nem jó! Akár tetszik ez a férjednek, akár nem. Vaaaaagy te is követelj tőle olyan dolgokat, amikről tudod, hogy biztosan nem élvezné...nem akarná. Nah, ha ő bevállalja....esetleg visszatérhettek az ő vágyaira. De erre nem sok esély van.
2016. márc. 3. 15:17
27/40 A kérdező kommentje:
Akkor, amikor nem erőlteti az ő vágyait, akkor igen, jó tud lenni a szex, elmegyek és ő is. De neki ez a "normál" szex unalmas.
Egyébként meg sokszor mondom neki, hogy lehet nem a "normál" szex az unalmas, hanem én, mert tegyük fel, ha nem velem csinálná, hanem mással, akkor is ugyan úgy szexelne, mint velem. Biztos vagyok benne, hogy senkit nem akarna lepisilni az első adandó alkalommal és senkivel nem akarna rögtön análisan szexelni. Feltéve ha nem egy fizetett hölgyet rendel.
2016. márc. 3. 15:33
28/40 anonim válasza:
Hiába pontozol le előbb utóbb akkor is megcsal!!!
2016. márc. 3. 15:45
29/40 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam senkit le, csak elolvastam a hozzászólásokat. Mindenkinek elfogadom a véleményét és elgondolkozom rajta, a pontozás nem érdekel.
2016. márc. 3. 15:49
30/40 anonim válasza:
Most akkor is leírom még egyszer.Hiába lettem lepontozva.
Nem fog engedni ezekből a dolgokból.Ráadásul,ha nem kapja meg.Akkor megy majd máshoz kielégülni.
De itt ezzel még nem lesz vége a történetnek.Mert újabb, betegebb dolgokkal fog előhozakodni.Ismerek ilyen embert.Annak is így kezdődött.Aztán..... Na hagyjuk.
Vagy a keserű házas évek következnek,vagy a válás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!