Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engedjek a szexben a férjemnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a szexben a férjemnek olyan dolgokat, ami nekem nem jó?

Figyelt kérdés

A férjemmel a szexuális kapcsolatunk az utóbbi időben nagyon megromlott. Ő olyan dolgokat szeretne, ami nekem nem jó és ő ezt elutasításnak veszi. Az egyik ilyen dolog az anális szex, amit kipróbáltunk, de részemről ennyi volt, nem szeretném, ő meg folyamatosan erőlteti. Nekem ez nem okoz örömet.

Tudom, hogy az újítás kell egy kapcsolatban, de neki az nem elég, ha pl beöltözök. Neki csak az az újítás, ha olyat engedek, ami csak neki okoz örömet.

A másik vágya, ha lepisilhet. Most komolyan, én vagyok a prűd? De én ettől undorodom.

2016. márc. 3. 12:55
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy igaz, hogy - ha nem is "bosszulkodásból", de azért -- te is előrukkolhatnál a te bizarrabb vágyaiddal, és még az is kiderülhet, hogy azok is tetszenek neki, vagyis mégis csak változatosságot hoz az életetekbe, akkor pedig a probléma meg is lesz oldva.

Vannak ilyenek?

2016. márc. 3. 13:41
 12/40 anonim ***** válasza:
0%
És ha megpróbálnál valami kompromisszumot, ami talán nem szokványos, de neki is jó, de mégsem ez? Mondjuk kinyaljátok egymás hátsóját, vagy mittudomén, azt komálni fogja, de ez a lepisilés...
2016. márc. 3. 13:49
 13/40 anonim ***** válasza:
0%
Majd megcsinálja neki valaki más
2016. márc. 3. 13:50
 14/40 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy prűd :-P Az anális szexet meg tanulja meg csinálni, mert igen is nagy örömet tud okozni a nőnek is, ha jól csinálják; pisi meg tök normális oda-vissza ;-)

Egyébként meg a felesége vagy, kötelességed megtenni, amit kér tőled :-D

2016. márc. 3. 14:04
 15/40 A kérdező kommentje:

Attól tartok nekem ilyen jellegű bizarr vágyaim nincsennek. De el gondolkodom rajta.

Házasságunk előtt én úgy gondolom hagytunk időt egymás megismerésére, de valahol mégis félrecsúszott a dolog. Vannak olyan emberek, akik csak később mutatják ki a foguk fehérjét. Vagy valami hatására ki fordul önmagából.

2016. márc. 3. 14:05
 16/40 anonim ***** válasza:
81%

Ne tegyél olyat, ami megalázó és élvezhetetlen számodra.Sajnos így nem lesz hosszú életű ez a házasság.

Ahogy már írta itt valaki.

A szex meghatározó eleme a házaséletnek.

S ha ez nem működik,akkor kezdődik a félre járkálás.

Végeredmény, a válás.

Sajnállak kérdező. Nagy döntés előtt állsz.

2016. márc. 3. 14:06
 17/40 anonim ***** válasza:
8%
Legyen kompromisszum, engedd neki az anál szexet havi 1-2-szer, a többi perverzióról cserébe le kell mondania.
2016. márc. 3. 14:28
 18/40 anonim ***** válasza:
28%
viszont cserébe kérd, hogy havi 1x-2x egy nagyobb farkú, jobb kötésű és kitartóbb, szenvedélyesebb fiúval szeretkezhess..nem?
2016. márc. 3. 14:34
 19/40 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem, a szexnek az a lényege, hogy mindkét fél élvezze.
2016. márc. 3. 14:40
 20/40 A kérdező kommentje:

Próbálkoztunk már a kompromisszummal, de mindig oda lyukadunk ki, hogy én a kisujjamat nyújtom és ő a karomat akarja.

Arról is volt már szó, hogy rendben néha legyen anális szex, de csak és kizárólag óvszerrel. De ő meg ezt nem akarta, mert ő nem szereti az óvszert. Szóval nem egyszerű a dolog így. Én próbáltam már többször alkalmazkodni, de valahogy úgy érzem falba ütközöm.

Sajnos kezdek ott tartani, hogy be kell látnom, a helyzet nem fog változni, hiába keresem a megoldást.

2016. márc. 3. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!