Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzesség elvétele megcsalás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzesség elvétele megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Van barátnőm már. De van egy lány barátom, aki nagyon szeretné elveszíteni már a szüzességét. Semmi többet nem akar tőlem, csak ennyit. És engem kért meg.

Fogalmam sincs mitévő legyek. Bevallom, nagyon izgató a gondolat, de nem akarom a páromat sem megbántani. Már azzal megbántanám, ha elmondanám neki, hogy mivel keresett meg ez a lány

Mindketten 18 évesek

22F

2016. márc. 2. 20:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%
A krumplibogárnak több esze van mint neked.
2016. márc. 10. 00:17
 22/32 anonim ***** válasza:
8%
toljad haver, jó lesz!!
2016. márc. 10. 02:00
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Gyökér,vágd le inkább és rakjad spirituszba! Oszt nézegesd jobb lesz mindenkinek!
2016. márc. 10. 02:35
 24/32 anonim ***** válasza:
Fordított esetben kíváncsi lennék neked,hogy esne.Meg ezután szerinted mennyire maradnátok barátok?:D És ha megtörténne,és utána ki is derülne szerinted mennyi ideig lenne még barátnőd?:D
2016. márc. 10. 05:22
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
szerintem tedd meg nyugodtan
2016. márc. 10. 07:28
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
igen megcsalás, én azonnal kivágnálak, ha megtudnám
2016. márc. 10. 07:52
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben barátnőd van, csak egy esetben nem számít megcsalásnak egy másik lány szüzességének az elvétele:

Mégpedig ha nőgyógyász vagy és műtéti úton távolítod el egy lány szűzhártyáját a kérésére!

Annak a lány barátnődnek meg mond meg nyugodtan, hogy a szüzesség elvesztését nem kell mindenképpen megoldani akkor is, ha nincs pasija. Ez nem olyan aminek "lejárna a szavatossága" egy bizonyos életkorban, vagy bármi hátránya származhatna belőle a későbbiekben, ha most azonnal nem veszíti el! Legyen türelemmel és tartogassa annak ezt a feladatot akitől többet is akar, minthogy "konzervnyitó" legyen!

Sőt ha annyira nem számítanak az érzelmek és csak arra tud koncentrálni, hogy "Úr isten már 18 éves vagyok és még szűz! Mivé lesz így a világ?!", akkor javasold neki egy dildó alkalmazását!

2016. márc. 10. 07:58
 28/32 anonim ***** válasza:
91%
Elpattant egy ér az orromban ettől a kérdèstől ! 20/L
2016. márc. 10. 12:06
 29/32 anonim ***** válasza:
szerintem a csajnak tetszel és szexszel akar megfogni téged.
2016. ápr. 7. 11:41
 30/32 anonim ***** válasza:
jöttem kommenteket olvasni... alakul a helyzet :D
2016. ápr. 7. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!