Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzesség elvétele megcsalás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzesség elvétele megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Van barátnőm már. De van egy lány barátom, aki nagyon szeretné elveszíteni már a szüzességét. Semmi többet nem akar tőlem, csak ennyit. És engem kért meg.

Fogalmam sincs mitévő legyek. Bevallom, nagyon izgató a gondolat, de nem akarom a páromat sem megbántani. Már azzal megbántanám, ha elmondanám neki, hogy mivel keresett meg ez a lány

Mindketten 18 évesek

22F

2016. márc. 2. 20:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
38%
A lány barátod egy ri.banc.
2016. márc. 2. 22:42
 12/32 Thomika20 ***** válasza:
74%

Miért lenne azért rib.anc, mert elakarja veszíteni a szüzességét? Lehet egyszerűen nem érzi magát úgy, hogy kapcsolatot akar, de kíváncsi lenne hogy milyen a szex.

Ha ugyan az lenne, csak a csaj 15 éves lenne, akkor igazolnálak, hogy rib.anc a csaj. De felnőtt ember, joga van már eldönteni, hogy mit szeretne. Annyiból természetesen gáz, hogy olyan pasitól akarja, akinek barátnője van.

Kérdező:

Ha lefeküdnél a lánnyal, akkor igen is megcsalás lenne. Nagyon nem szeretheted a barátnődet, ha csak egy pillanatra is elgondolkodtál azon, hogy lefeküdnél a csajjal. Normális ember azonnal nemet mondott volna azonnal!

Most gondolj bele fordított esetben, neked hogy esne ha a barátnőd azzal jönne, hogy figyu már "Zolikám" (nem tudom hogy hívnak, unalmamba mondom), tudod van egy nagyon jó haverom, tök jól elvagyunk és hát, tudod a "Pistiről" beszélek, nos az van, hogy ő még sose volt lánnyal és nagyon sajnálom szegényt. Megkért, hogy segítenék e neki és hát nem tudom, hogy mit csináljak.

Megengeded, hogy belém tegye a péniszét? ;)

Na neked, hogy esne? :D

Amúgy hova valósiak vagytok, írd meg nekem pmbe, ha kell, elveszem én neki! :D, és akkor legalább neki se olyan cinkes, mert engem senki nem ismer ^^

2016. márc. 3. 09:14
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Ebben az esetben nem számít annak.A lány megtisztel a bizalmával és nem érzelmi alapon szeretné.Valószínűleg jelenleg nincs akiben ennyire megbízna.
2016. márc. 3. 16:58
 14/32 Thomika20 ***** válasza:
89%

Na utolsó, neked se kell barátnő/barát... ez nem bizalom kérdése. Ha szeretünk valakit nem nyúlunk máshoz.

Vannak fiú ku.rvák is, menjen olyanhoz. A srác lenne undorító ha megtenné vele.

2016. márc. 3. 17:10
 15/32 anonim ***** válasza:
87%
Most komolyan. Szerinted a szüzesség felment bárkit is a félrek**rás vagy a rib***ság vádja alól? Kretén. Nyilván az se megcsalás ha a csajod dug egy szűz sráccal.
2016. márc. 4. 16:29
 16/32 anonim ***** válasza:
67%
Ez a kérdés trollkodásnak számít.
2016. márc. 4. 20:31
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd. Nem jó dolog kísértésbe esni, mert akkor el kell számolj a lelkiismereteddel (ha nem lenne, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést ide) és tönkremegy a kapcsolatod, gondolj arra hány másik pasit használhatna erre a csaj. A szüzességét ígyis úgys elveszti valahogy, ha igaz barátod akkor mondd meg neki legyen türelmes és előbb utóbb elveszti. De ne kurvuljon el, szerintem. Ezt akár tanácsolhatod is neki. 26/F
2016. márc. 9. 23:35
 18/32 anonim ***** válasza:
7%
Tedd meg, de ne mondd el a barátnődnek.
2016. márc. 9. 23:38
 19/32 anonim ***** válasza:
50%
küldd hozzám tesó
2016. márc. 9. 23:38
 20/32 anonim ***** válasza:
20, talán roma vagy? Vagy mi ez az agresszivitás? Te nem vagy nő, remélem szétcsalnak. Ha nem tetszik el lehet menni.
2016. márc. 10. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!