Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el sokan ha egy fiatal csaj bukik a nála idősebb srácokra?
Pontosítsunk a kérdésen
Amikor egy 19-20 éves lánynak van nála 6-7 évvel idősebb párja,abban semmi rosszat nem látok.
De mikor 14-15 éves kis csitriknek vannak 25-26 éves barátjaik,azt enyhén szólva k#rvagáznak találom.
A lány részéről azért,mert ezek a lányok mind úgy hivatkoznak magukra hogy "ők korán érő típusok".
A faszt.
Attól hogy már negyedikben elkezdett nőni a mellük,és egyéb nőiesedési dolgok hamarabb megindultak náluk,rohadtul el hiszik magukról hogy ők 15 évesen már felnőtt érett gondolkodású,párkapcsolatra kész személyek.Közben a felnőttek világát olyan szinten ismerik mint óvodás a programozást.
Egyszóval gyerekesek még,de a koruknál fogva nevetséges önképet alakítanak ki.
A srác részéről még szerintem még cinkebb a helyzet.Már maga az gáz ha egy 25 körüli srác nem tud a saját korosztályába tartozó lányoknál épkézláb módon fellépni úgy hogy el is érjen valamit,ezért inkább kiskamaszoknál próbálkozik be.Ez már magában egy röhejes helyzet.De hogy a kislánnyal még "komolynak" titulált párkapcsolatot is tervez,azon túl hogy egy éjszakára összeszedte valami szórakozóhelyen....Hát gratulálok neki.
Szóval összefoglalva:19 feletti lányok szemrebbenés nélkül jöjjenek csak össze idősebb sráccal,mert tök normális,és a társadalomnak se lehet egy szava se,de 19 alatt csak gyerekes hülyeség.
én nem hallottam ijet
de még ojat se ha te mint 18 éves egy 36-40 évessel kavar
az is elfogadott mert ezek a pasik a férfiasak akik a legjobbak a szexben
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!