Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ítélik el sokan ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el sokan ha egy fiatal csaj bukik a nála idősebb srácokra?

Figyelt kérdés
olyan 19-26 évesekre leginkább

2016. márc. 2. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

Pontosítsunk a kérdésen

Amikor egy 19-20 éves lánynak van nála 6-7 évvel idősebb párja,abban semmi rosszat nem látok.

De mikor 14-15 éves kis csitriknek vannak 25-26 éves barátjaik,azt enyhén szólva k#rvagáznak találom.

A lány részéről azért,mert ezek a lányok mind úgy hivatkoznak magukra hogy "ők korán érő típusok".

A faszt.

Attól hogy már negyedikben elkezdett nőni a mellük,és egyéb nőiesedési dolgok hamarabb megindultak náluk,rohadtul el hiszik magukról hogy ők 15 évesen már felnőtt érett gondolkodású,párkapcsolatra kész személyek.Közben a felnőttek világát olyan szinten ismerik mint óvodás a programozást.

Egyszóval gyerekesek még,de a koruknál fogva nevetséges önképet alakítanak ki.

A srác részéről még szerintem még cinkebb a helyzet.Már maga az gáz ha egy 25 körüli srác nem tud a saját korosztályába tartozó lányoknál épkézláb módon fellépni úgy hogy el is érjen valamit,ezért inkább kiskamaszoknál próbálkozik be.Ez már magában egy röhejes helyzet.De hogy a kislánnyal még "komolynak" titulált párkapcsolatot is tervez,azon túl hogy egy éjszakára összeszedte valami szórakozóhelyen....Hát gratulálok neki.

Szóval összefoglalva:19 feletti lányok szemrebbenés nélkül jöjjenek csak össze idősebb sráccal,mert tök normális,és a társadalomnak se lehet egy szava se,de 19 alatt csak gyerekes hülyeség.

2016. márc. 2. 17:17
 12/19 anonim ***** válasza:

én nem hallottam ijet

de még ojat se ha te mint 18 éves egy 36-40 évessel kavar

az is elfogadott mert ezek a pasik a férfiasak akik a legjobbak a szexben

sok sikert

2016. márc. 2. 18:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. A lányok gondolkodásmódban érettebbek, mint a hasonló korú fiúk, ezért kell nekik idősebb fiú. Megírod nekem privátban hány éves vagy?
2016. márc. 2. 18:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Az a fiatal csaj rám is bukhatna! F.
2016. márc. 2. 18:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Utolsó:Igen,mind ismerjük ezt az "én érettebb vagyok a korosztályomnál" dumát...Hogyne....
2016. márc. 2. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:
utolsó előttinek szólt.
2016. márc. 2. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Én imádom 34/F
2016. márc. 3. 06:59
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Pontozzon csak le a sok nyomorék aki nem tud kis tiniken kívül másoknál elérni bármit is.
2016. márc. 4. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Ahh ez semmi.. 10 ev korkulombseg az meg oke....de nekem van olyan ismerosom aki 16 eves es 38eves pasija van xd en nem itelem el de szereny szamitasim szerint is 24ev..ami azert...es az hogy egy 38 eves nem tud bevagodni a korosztalyanal csak egy 16 eves csajt tud magaba hulyiteni az mar gaz..enyhen nagyon gaz.
2016. nov. 13. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!