Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A körülmetéltetném magam tovább bírnám a szexet?
Orvossal beszéld meg hátha van rá megoldás , nálam atidepi miatt volt egy időszak hogy nem tudttam elélvezni bármeddig csináltam.
Viszont ha sokáig cumiztatom magam akkor érzéketlen leszek...
Kérdező! Ez most komoly? Azt akarod hogy az idegek kihaljanak?
Akkor felejtsd is el,hogy mi az a szexuális élet.
Idegvégződés nélkül hogy lesz stimulálva a szerszámod?
Ez olyan,mint a néma film kép nélkül.
nekem is van/volt ilyesmi, félig igaz csak a fejben dől el dolog.
Annyiban igaz, hogy a felizgulást tompítani tudod és másra is tudsz gondolni, de ha tényleg nagyon érzékeny a farkad akkor tök mindegy mennyit meditálsz.
Sok gyakorlás, sok meditálás, érezd és tudd kontrollálni az érzéseket, megfelelő légzés, kis Kegel gyakorlat, fittség és ezek PICIT segítenek. Nem leszel Casanova, de jobban fogod tudni kontrollálni.
Maszturbálásnál javaslom, hogy próbáld a legerősebb érzéseket előhozni amit csak tudsz a kezeddel (ahogy a leges legjobban esik, nem gyorsaságra gondolok) és azt próbáld kontrollálni.
Nem hiszem, hogy javítana, ha az érzékeny felületed fixen teljes felületűvé válna (még több inger).
Egyébként meg nem tudom, mennyi a regenerálódási idő, ami szintén nem mellette szól.
Az tényleg gáz, ha csak másodperceid vannak, azon nincs mit a légzésre, stb. figyelni, mert ugyanott van, mint mikor bele sem kezdtetek. esetleg valami eszközt találni, ami érzéketlenebbé tesz, neki meg legalább olyan jó érzést nyújt. Vagy tényleg ki kell lőni a tárat, ha az meg nem okoz túl nagy időkiesést a következő harckészültségig.
Különben nem tudom, 9 év alatt ki lehet ezt-azt, pl. max 10 lökésnél abbahagyni 8-nál, visszafordítandó az "önkisülést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!