Ha lefogynék jobban bírnám a szexet?
Lenne-e különbség ha 50 kilóval kevesebbet cipelnél?
Erre te is tudod a választ.
Nekem is volt túlsúlyos barátom. Nálunk is nagyon kevés volt a szex, mert hamar kifáradt. Elmondtam, mindenben támogatom és együtt menjünk el valamit mozogni és változtassunk az étkezésen, menjünk el dietetikushoz. Olvastam irodalmakat és pl. mindenhol csak azt olvastam, hogy a megfelelő fogyás után a libidó is vissza szokott térni és sokkal intenzívebbé válnak az intim együttlétek. Ő a kaját választotta, de azt mondta szeret. Még egy ideig próbálkoztam a táplálkozással, mozgással kapcsolatosan, aztán meguntam, hogy többször csak egy kis simogatás van, ő eléggé passzív vagy pár hangos lihegés után elfárad és közben ömlik róla a víz, aztán inkább alvás van.
Elbúcsúztam tőle. Ő mindent megígért. Maradtam. Nem változott semmi. Végleg elbúcsúztam. Ő meg magára maradt. Azóta találkoztunk, de még mindig nincs barátnője és még hízott is.
Egy ideig ki lehet tartani a másik mellett ilyen helyzetben is, de kérdés, pl. mennyire van jogunk más életét is negatívan befolyásolni, mert nekünk más az életvitelünk? A másik felvetés, ha már felmerül, hogy valami kevés lehet valakinek, akkor az már régen megérett egy változtatásra.
Lehet a másik szexuális igénye sem nagy. Elviseli, elfogadja ezt a helyzetet. De akkor is érdemes rátérni a helyesebb táplálkozásra, mert a helytelen jóval több mindenben gátat szab rövid - és hosszútávon egyaránt az életünkben.
Sok sikert és kitartást az egészségesebb életmód véghezviteléhez.
Idézem a 3. válaszolód:
"mindenhol csak azt olvastam, hogy a megfelelő fogyás után a libidó is vissza szokott térni és sokkal intenzívebbé válnak az intim együttlétek"
A 25 kg súlyfeleslegemből leadtam 17 kilót. És valóban ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!