Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom izgatná egy harmadik pasi. Hogyan indulhatnánk el a keresgéléssel, ismerkedéssel és magával az egésszel?
Sziasztok!
Barátnőm fantáziáját nagyon izgatja, ha beszerveznénk egy pasit harmadiknak és én is kíváncsi vagyok rá.
Hogyan álljunk neki a keresésnek, illetve milyen tippjeitek vannak?
Köszönöm! :)
Itt is kereshetsz, vagy a lávponthun.
De arra készülj fel, h rengeteg a betoji. Elméletben, chaten, mailben benne van, aztán uccsó pillanatban kézifék.
Én is inkább a Swingert javasolnám, mondjuk egy páros estén, akkor is kaptok magatoknak extra pasit, bár inkább négyes hancúr lenne.
Szingli estéken nagyon sok a kanos, tolakodó pasi, csak elijesztenének titeket. Ezeket az estéket tapasztaltabb embereknek javaslom.
Swinger azért is jó, mert ott konkrétan olyan pasik vannak akik nyitottak, élőben látod őket, ha tetszik, már 5 perc múlva akciózhattok és nem kamuznak. (és ha rosszul viselkednek, ki lesznek dobva). Plusz nagy a választék, egyik nem tetszik, ott a másik. Páros estén az is jó, hogy tudod, hogy a pasi annyira rendben van, hogy kapcsolatot tudott felépíteni.
A társkeresőkkel az a baj, hogy:
- nagyon sok a kamus, nagyszájú
- nagyon sok időt és utánajárást elvisz
- sok a csalódás, sok az átverés, sok az idióta
- szerintem 10-ből egy randi ha össze jön és lehet nem is fog élőben tetszeni
- sok embernek nincs ki a négy kereke ha kicsit jobban megismered őket vagy rájuk guglizól.
A fantáziája a barátnődnek amúgy teljesen normális, ne hallgass olyanokra akik itt csak lehúznak, vagy nincs párjuk, vagy láb fétishesek. Én örülök, hogy annyira nyitott vagy, hogy egy ilyenbe bele mennél, hogy párodnak jót tegyél. Ez amúgy is csak testiségről szól, és ha erős a kapcsolatotok, akkor megbírja.
Ehhez hozzászólva, Swinger azért is jó, mert kezdőként megnézhetitek milyen is élőben ez a fantázia. Beszélgethettek másokkal, láthattok másokat grupizni, flörtölgethettek, esetleg mások előtt szexelhettek és ha bárkinek ez kellemetlen, akkor bedobhatja a törölközőt anélkül, hogy bármi rossz is történne. Ha már lefixáltok egy randit egy társkeresős pasival és már szinte pucéron vagytok és ott jön pl rád, hogy ez neked nem fog menni, azt tök nehéz és ciki lefújni, swingerben meg bármikor haza mehettek, senki nem szól egy szót sem.
a swinger megöli az intimitást, az élményt, az izgalmat
lelketlen állatok járnak oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!