Nem tudom mit tegyek. Tanácsok? Vélemények? Ötletek?
Most már tök mindegy, mert mással van. Szerintem már lépett volna feléd, ha akart volna.
Amúgy én sem értem, ezt a "nem akarom elveszíteni, mint barátot" sallangot. Miből áll egy fiú-lány barátság, de komolyan? Tinikorban annyira intenzív a szexuális vágy, hogy nincs értelme az ilyennek, főleg, hogy igaz barátság csak azonos neműek között jöhet létre. Most nem fejtem ki, hogy miért.
Gondolj bele, anno az ősembereknél a hímnemű egyedeknek szüksége volt baráti kapcsolatra, pl vadászatkor. Meg kellett bízniuk egymásban, hogy ételt keríthessenek a tűzre. Ilyenkor szoros kötelék alakult ki közöttük. A nőknek ilyen társra nem volt szükségük gyűjtögetés közben, sőt mivel ők a gyerek kihordók, így minél inkább arra kellett törekedniük, hogy megtartsák az apát, ergo minden nőnemű egyén rivális volt.
Summa summárum a nőkbe nem táplálódott bele a barátság érzése, ezért is érzel te többet a csávó iránt. Másrészt inkább csak kihasználnád a "kapcsolatotok" előnyeit. Egy nő nem ismerheti az igaz barátságot, legalábbis úgy nem, mint egy férfi.
Nem értem miért kell degradálni a női kapcsolatokat a férfi kapcsolatokhoz képest.Talán a férfiak nem rivalizálnak? Ez az ősemberes feltételezés csak egy spekuláció.
Nem mondhatjuk meg mit tegyél. A felnőtt megoldás az egyenes úgy, a megalkuvás nem hiszem, hogy jó lenne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!